USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вуличні ліхтарі у Луцьку світять навіть без потреби

26 Травня 2016 13:09
Через неощадливе використання вуличного освітлення вдень, бюджет втрачає значні кошти. У чому неефективність такої системи виявив депутат Луцької міської ради.

Про це йшлося під час 9-ої сесії Луцької міської ради вчора, 25-го травня.

Як розповів обранцям громади депутат Сергій Балицький, аби оцінити ефективність вуличного освітлення, він навмисне о 4-й ранку проїхався вулицями міста.

«1-го та 4–го травня з 4:00 вже я їздив вулицями міста, аби оглянути стан вуличного освітлення. Те, що я побачив, – не зовсім раціонально. Вже о 4:24 розпочинається світловий день, натомість вуличні ліхтарі були ввімкнуті та світили вони більше 40 хвилин. Така ситуація свідчить про те, що це неефективне та неощадливе освітлення міста, відповідно й розтрата коштів міського бюджету», - наголосив депутат.

Відтак, він просив, аби таку ситуацію виправили. Більшість обранців громади підтримали ініціативу колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus