USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку виділять кошти на облаштування центру реабілітації учасників АТО

11 Травня 2018 15:15
Питання щодо спрямування 5 мільйонів гривень з коштів, передбачених на ремонт доріг, на реконструкцію приміщення на проспекті Волі під реабілітаційний центр для волинських бійців розглядатимуть у рамках позачергової сесії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 11 травня.

Члени громадських організацій учасників АТО з Волині порушили перед депутатами питання необхідності реконструкції приміщення, де планували розмісити центр реабілітації учасників АТО.

Член комісії Олександр Кравченко пропонував передбачити на реконструкцію для початку 1,6 мільйона гривень, адже оголошення та проведення тендеру у будь-якому разі триватиме понад місяць. Така пропозиція, на думку голови комісії Бориса Смаля, є конструктивною, тому що дає можливість отримати кошти з держбюджету, а згодом спів фінансувати роботи. Якщо з держбюджету кошти все ж не виділять, місто буде змушене профінансувати усі 16 мільйонів, необхідних для реконструкції. Втім, присутні атовці наполягали на виділенні саме п’яти мільйонів.

Члени комісії підтримали пропозицію депутата Миколи Собуцького щодо зменшення витрат, передбачених на ремонт доріг та виділення п’яти мільйонів гривень на реконструкцію приміщення відділення водолікування Луцького ЦПМСД під реабілітаційний центр на проспекті Волі, 66а. Дискусію щодо доцільності виділення саме такої суми продовжать під час пленарного засідання сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
11 Показати IP 11 Травня 2018 15:49
Європа почекає
Анатоль_ Показати IP 11 Травня 2018 15:54
А пенсiонерам шо життя пропрацювали? Га?
Я Показати IP 12 Травня 2018 05:59
Діючі лікувальні заклади рехформують бо грошей немає а на нові - гроші є.Маразм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus