USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку виявили автомобіль Toyota, який був у розшуку

11 Квітня 2022 15:27
У ніч на 11 квітня в центрі Луцька за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Toyota.

Охоронці порядку з’ясували, що транспортний засіб перебуває у розшуку, а 36-водій водій відбував покарання в місцях позбавлення волі. Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

Чоловіка відвезли до Луцького районного управління поліції для встановлення всіх обставин, а транспортний засіб доставили на спецмайданчик.

Крім того, цієї ночі поліцейським надійшло орієнтування на автомобіль Volkswagen, водій якого, ймовірно, перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль зупинили, а в 37-річного керманича дійсно виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Однак керманич відмовився проходити огляд на місці події та в медичному закладі.

На нього склали адмінматеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. А автомобіль доставили на спецмайданчик.

Патрульна поліція продовжує перевіряти підозрілих осіб та транспортні засоби. У разі виявлення підозрілих осіб, телефонуйте одразу на лінію 102 та повідомляйте про це.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А хіба Показати IP 11 Квітня 2022 16:06
вночі можна їздити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus