USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку вирішуватимуть проблеми нацменшин

5 Вересня 2019 14:54
Раз у квартал у Луцьку для обговорення нагальних проблем представники органів місцевого самоврядування збиратимуться разом із членами громадських організацій, котрі гуртують представників національних меншин міста.

Таку ініціативу на спільному круглому столі 4 вересня озвучив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Відзначимо, що круглий стіл організували, аби обговорити підготовку до майбутнього фестивалю «Палітра культур», котрий відбудеться в Луцька в рамках відзначення Дня міста. Польське, вірменське, єврейське, чеське, кримськотатарське, німецьке товариства долучаться до фестивалю, на котрому представлять красу національного одягу, різноманіття музики, танців, а також страв.

«Пропоную збиратися частіше, наприклад раз у квартал. Ми інформуватимемо про те, що робить місто, а ви розповідатимете про свої проблеми і побажання», – сказав Григорій Пустовіт і додав, що подібні зустрічі у формі діалогу дуже важливі, адже дозволяють не тільки обговорювати нагальні проблеми, а й обмінюватися думками.
Представники національних товариств, що діють у Луцьку, підтримали ініціативу виконувача повноважень мера. І відзначили, що на таких зустрічах можна буде обговорювати, зокрема, підтримку проведення заходів товариствами, а також упорядкування місць поховання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus