USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку виступлять театрали, які не бояться експериментувати

14 Вересня 2016 13:26
9 вистав у найнесподіваніших місцях покажуть 30 вересня-2 жовтня у Луцьку театри із України, Польщі, Литви, Єгипту і Грузії, які не бояться експериментувати.

Організатори (театр «ГаРмИдЕр» та Луцька міська рада) обіцяють надзвичайно різноманітну театральну програму, яка, до речі, побудована таким чином, аби ви змогли відвідати усі події.

Особливістю фестивалю є те, що оцінюватимуть вистави Суб’єктивні Судді — шанувальники театру, які представляють різні суспільні сфери. На Закритті фестивалю кожен із них нагородить свого фаворита та вручить йому подарунок чи винагороду.

Ще одним знаковим моментом є те, що одним із спонсорів фестивалю стала громада Луцька, пожертвувавши на фестивальні витрати 6080 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus