USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку виступить гурт «МЕРІ»

12 Жовтня 2016 14:51
14 жовтня, на свято Покрови, а тепер ще й «День Української Армії» до луцького пабу «Лучеськ» завітає Віктор Винник і гурт «МЕРІ».

Востаннє у Луцьку музиканти були доволі давно, тому луцька публіка вже встигла заскучити за головними «Ромео» української сцени.

Як нам стало відомо 25 листопада 2016 року планується вихід у світ нової платівки «МЕРІ» - «Я з України», а це вже зовсім скоро, отже Луцьк стане одним з перших міст у якому зможуть почути наживо деякі пісні з нового альбома.

Враховуючи що цього дня в Україні відзначатимуть «День Української Армії», дуже актуально прозвучать «Незнайомий мій брат», «Падала Зоря» та інші пісні які тепер асоціюються у слухачів із неоголошеною війною, яку наша країна веде із загарбниками вже третій рік. Зрозуміло що на концерті буде виконано також усі старі і улюблені хіти «МЕРІ», бо не зробити цього Луцьк просто не дозволить.

А ще цього дня в пабі «Лучеськ» пройде фінал турніру з «Караоке», де у жюрі, серед інших відомих особистостей буде також присутній і Віктор Винник. Отже 14-го жовтня запрошуємо усіх на вечір справжнього українського року до пабу «Лучеськ».

До слова, 14 жовтня Україна святкує не лише свято Покрови, а й День Української Армії. Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло про перелік заходів присвячених захисникам України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus