USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вивчають, де встановити розумні зупинки за кошти міського бюджету

6 Травня 2021 10:03
Проєкт з встановлення розумних зупинок у Луцьку планують продовжити.

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцького міського голови.

Нагадаємо, у Луцьку було встановлено 9 «розумних зупинок» та 22 інформаційних табло за грантові кошти. Бюджет проєкту – 217,6 тисячі євро (6,5 мільйона гривень). Наразі його реалізація в місті завершена. Крім того в Луцьку закріпили відповідальних за подальше обслуговування зупинок і табло.

Однак, як зауважив Луцький міський голова Ігор Поліщук, чимало лучан вважають, що таких зупинок варто встановити більше. Тож він дав доручення керівникам комунальних служб з’ясувати, де є найбільша потреба встановити «розумні зупинки»

«Вивчивши думку лучан, приходжу до висновку що є потреба продовжити реалізацію цього проєкту. Разом з відділом транспорту й іншими структурними підрозділами до 1 липня необхідно визначити пріоритетний перелік місць, де будуть встановлені зупинки в наступному році за кошти міського бюджету, там де є найбільше запитів», – зазначив він.

Водночас міський голова повідомив: у зв’язку з реалізацією цього проєкту вивільнилися конструкції зупинок громадського транспорту, які були на місці нововстановлених. Тож ці конструкції мають також встановити на місцях зупинок громадського транспорту до 1 червня.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
? Показати IP 6 Травня 2021 10:17
Як так де встановити розумні зупинки ? Звичайно серед розумних людей, тому пропоную кінцеві в 40а кварталі, і десь на ДПЗ, в любому місці.
Климкин Показати IP 6 Травня 2021 10:17
хорошая идея
Прохожий Показати IP 6 Травня 2021 10:45
Возле глобуса поставить надо!
Виборець Показати IP 6 Травня 2021 11:01
Якшо розумна зупинка та ще й з кіоском для ковбаси, пива,сігарєт і чіпсів - то ціни їй нема !
Їван з Гнідави Показати IP 6 Травня 2021 11:10
Так ставити питання, то всеодно, шо дати двом дітям в сім'ї вищу освіту, а троє - хай і далі в селі волам хвости крутять !
А транспорт де ? Показати IP 6 Травня 2021 11:39
Давай "розумну зупинку" по вул. Дубнівській: зупинка кільцева (кінцева) або по тій же вулиці зупинка "Автодор" !!! Якщо на тій ділянці міста міська влада не передбачила покриття міським транспортом, то хоч радуватиме "розумна зупинка".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus