USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку визначать межі ділянки під колишнім кафе у Старому місті

27 Березня 2019 12:23
Дозвіл на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вулиці Драгоманова надали депутати міськради.

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради 27 березня.

Депутати надали фізичній особі-підприємцю Лілії Безелюк дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вулиці Драгоманова, 11б (площею 0,0227 гектара).

Депутат Павло Данильчук запитав, чи був оформлений договір оренди землі на цій ділянці під колишнім кафе «Маска». Начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала відповів, що договір оренди був припинений у 2018 році, а одну другу частину майна перепродали. На ділянці площею 227 метрів квадратних розташоване придбане нерухоме майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus