USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку визначили чемпіона з міні-футболу. Фото

17 Липня 2021 09:50
В обласному центрі Волині визначили переможця змагань з міні-футболу серед команд міської громади. У лізі Silver золото здобула команда «NERIS-Авангард», а в лізі Gold – «Фенікс». Фінал змагань відбувся на полі школи №25.

Змагання «Кубок міського голови» розпочалися ще у червні, а загалом участь у турнірі взяли 24 команди, які були поділені на чотири групи. Чотири кращі команди групи виходили до 1/8 фіналу, переможці чвертьфіналів відправлялися у лігу Gold, а команди, які поступилися, – у лігу Silver.
Учасників фіналів прийшов привітати міський голова Ігор Поліщук, який зазначив, що в місті послідовно розвивають спорт, відтак проводять подібні змагання, аби якомога більше людей залучити до активного способу життя.

«Окрім аматорського спорту, ми розвиваємо й професійний спорт. Разом з тим розвиваємо і спортивну інфраструктуру, адже за минулі роки у нас було збудовано чотирнадцять полів зі штучним покриттям у різних мікрорайонах міста, аби діти не сиділи за комп’ютерами, не проводили час у підвалах, а займалися спортом. Цього року буде побудовано п’ять полів. Кожного наступного року ми будуватимемо п’ять спортивних арен для різноманітних видів спорту, щоб якомога більше лучан мало доступ до якісної інфраструктури», – розповів Ігор Поліщук та побажав командам, щоб перемогла найсильніша.
Так, у лізі Silver в матчі за третє місце зійшлися «West Side» та «Луцьктепло», перемогу святкували останні. А у фіналі «NERIS-Авангард» виявився сильнішим за «Замок Любарта».
Натомість у лізі Gold в матчі за бронзу «Рятівник» обіграв «Traders», а в фінальному матчі «Фенікс» святкував перемогу над «Луцьк-Центр».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
да.. Показати IP 17 Липня 2021 21:39
На фото команда "Луцьктепло". А років 10-15 тому це була команда, яка з штатом працівників могла поборотись в вищій лізі чемпіонату області!. Да.... Були часи!
форвард Показати IP 17 Липня 2021 21:53
Були часи... і манєвичі рулили і Лінніков був звєзда.
хрусь Показати IP 17 Липня 2021 22:06
були заруби з вами)))
111 Показати IP 17 Липня 2021 23:09
а шо зараз коменда виграє бачу
Луцьктепло Показати IP 17 Липня 2021 23:22
Хлопці вперед!!! дО НОВИХ УСПІХІВ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus