USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку визначили чемпіонів області з риболовлі серед юніорів

7 Вересня 2015 15:46
7-й Чемпіонат Волинської області з ловлі риби поплавцевою вудкою серед юніорів відбувся у суботу, 5 вересня 2015 року на ставку «Теремно» в Луцьку.

47 дітей віком від 3 до 16 років прийшли позмагатися за звання кращого рибалки області. Найменші були з батьками, а учасники старшої вікової групи самостійно протягом 2-х турів проявляли всю свою риболовну майстерність, аби впіймати якнайбільше риби, - повідомляють організатори.

Тут були і бувалі рибалки, які вже протягом кількох років поспіль беруть участь у риболовних змаганнях, а були й ті, хто чи не вперше взяв вудочку в руки. Та масу позитивних емоцій і отримали абсолютно всі учасники Чемпіонату, адже окрім рибальських змагань на їх чекав ситний обід з традиційною рибною юшкою та іншими смачними частуваннями, а також веселі конкурси та забави на риболовну тематику.

«Організовуючи Чемпіонат з лову риби поплавцевою вудкою, ми ставили перед собою дві основні цілі: спортивну та виховну.

Що стосується спортивної сторони, то хочу відзначити, що спортсмени з риболовного спорту Волинської області займають призові місця на загальноукраїнських та міжнародних змаганнях, тому наша організація робить все можливе, аби популяризувати риболовний спорт серед підростаючого покоління. Саме на таких змаганнях проявляються справжні таланти, які мають усі шанси в майбутньому стати чемпіонами України і навіть світу.

Що ж до виховної функції заходу, то ми мали на меті «витягнути» дітей з моніторів комп’ютерів та екранів телевізорів, долучити їх до активного, здорового способу життя та корисного дозвілля, показати, що рибалити – це цікаво та весело,» - каже віце-президент Федерації риболовного спорту Волинської області, В’ячеслав Теліцин.

Цікаво, що переможцями в риболовлі, занятті, яке звикли вважати суто чоловічим, стали саме дівчатка. У молодшій групі віком від 3 до 11 років – Мосійчук Аня, а в старшій групі віком від 11 до 16 років – Гольченко Оля.

А щоб підбадьорити тих, кому не вдалося зайняти призових місць, їх нагородили пам’ятними подарунками та відзнаками. Загалом, призи та хороший настрій отримали всі учасники 7-го Чемпіонату Волинської області з ловлі риби поплавцевою вудкою серед юніорів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рибак Показати IP 7 Вересня 2015 16:23
Молодці хлопці! Йдете правильним шляхом, починаючи долучати до такої справи змалечку!!! Підтримую вас!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus