USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку визначили переможця футбольного турніру Volyn cup 2023. Фото

25 Червня 2023 18:46
У Луцьку завершився футбольний турнір серед дітей 2013 року народження Volyn cup 2023. Змагання, в яких узяли участь вісім команд із чотирьох міст області, тривали впродовж двох днів на стадіонах «Авангард» та «Підшипник». Перемогу в підсумку святкували юні футболісти луцької «Волині».

Організатором Volyn cup 2023 став футбольний клуб «Волинь» за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

У перший ігровий день команди розподілили на дві групи, які зіграли всі свої матчі на «Підшипнику». Перші та другі місця переходили до «Золотої ліги», треті та четверті – до «Срібної». У групі А найкращими стали луцький «Любарт» та «ВІК-Волинь» із Володимира, у групі В – луцька «Волинь» і нововолинський «Шахтар». До «Срібної ліги» потрапили ФЦ «Ковель-1», ФЦ «Ковель-2», луцькі «ДЮСШ-2», та «Адреналін».
Читати ще: Іскри летіли по піску: у Луцьку – турнір із пляжного волейболу. Фото

Визначити переможця колективи зібралися вже на центральному стадіоні міста й області – «Авангарді». У «Срібній лізі» тріумфував «Адреналін», друге та третє місця взяли ковельські команди. У «Золотій лізі» бронзу здобув «Любарт», срібло – Володимир. А луцька «Волинь», ні разу не програвши, стала чемпіоном турніру.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що хлопці та дівчата, які змагалися на турнірі, отримали неймовірні емоції, та подякувала військовим, завдяки яким змагання відбуваються в безпеці.

«Поки їхні однолітки відпочивають на канікулах, ці юні спортсмени продовжують тренуватися, покращувати свої вміння і фізичну форму. Ми бачимо щирі дитячі емоції та усмішки на їхніх обличчях після проведення змагань. Власне, заради цих усмішок Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримує обдаровану молодь та спорт. І заради цих усмішок наші захисники та захисниці нині виборюють незалежність України», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: У Луцьку завершився футбольний турнір Volyn Cup 2023. Хто переміг

Крім самих змагань, організатори зробили для дітей номінації – удар на далеку відстань, жонглювання м’ячем та конкурс на найкращого воротаря. А підтримати юних футболістів зібралося чимало батьків. Глядачі, до слова, мали змогу взяти участь у благодійному аукціоні, кошти з якого спрямують на потреби військових. Так, за 5500 гривень із молотка пішов м’яч з автографом легендарного голкіпера ФК «Волинь» Віталія Неділька.
Наприкінці всі команди отримали пам’ятні нагороди та солодкі подарунки. Окремо відзначили найкращих гравців у складі кожної з команд та найкращих гравців турніру.

Найкращий гравець «Срібної ліги» – Давид Іщик («Адреналін»).

Найкращий гравець «Золотої ліги» – Арсен Климочко («Волинь»).

Найкращий захисник – Данило Метешко («Любарт»).

Найкращий воротар – Юрій Луй («Шахтар»).

Найкращий нападник – Дмитро Гопанюк («Волинь»).

Найкращий бомбардир – Арсен Столярчук («ВІК-Волинь»).
По тому діти заходилися розпаковувати солодощі, а також фотографуватися із нагородами.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus