USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

У Луцьку визначили півфіналістів Кубка з футболу

23 Вересня 2015 09:34
Визначилися півфіналісти Кубка Луцька з футболу. Відбулися ігри 1/4 частини розіграшу сезону 2015 року. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи.

Першими відкрили кубкові баталії команди “Магніт” і “Бренд - Груп”. Гра була щедрою на забиті голи. Домінуюча перевага магнітівців переросла в шість забитих голів. Брендівці забили лише один гол престижу. Отже 6:1 і “Магніт” в півфіналі.

В другому матчі на поле вийшли команди “Преміум - Сервіс” і “НІКО Ветеран-Лучеськ”. Гра відбувалася на зустрічних курсах, інтрига була до останніх хвилин гри. В результаті, мінімальна перемога ветеранів 2:1, яка виводить їх у наступну стадію розіграшу.

Найбільш видовищнішою стала остання гра між командами “МАРАДО” і “Опера”. Основний час закінчився бойовою нічиєю 3:3. Для визначення переможця пробивалися “пенальті”. У футбольній лотереї пофортунило команді “Опера”, яка чітко реалізувала три удари. Отже 6:3 в кінцевому результаті і “Опера” приєднується до когорти півфіналістів.

Оскільки команда 40-го відмовилася від участі у кубкових баталіях, до 1/2 фіналу, відповідно до регламенту проведення цих змагань, вийшла команда “Атлетик”.

Отож, у півфіналі цьогорічного розіграшу Кубка міста Луцька з футболу, який відбудеться у неділю, 4 жовтня, зустрінуться:

- “НІКО Ветеран-Лучеськ” і “Опера”;

- “Магніт” і “Атлетик”.

Оскільки команда 40-го відмовилася від участі у кубкових змаганнях, до 1/2 фіналу, відповідно до регламенту проведення змагань, вийшла команда “Атлетик”.

Запрошуємо лучан та гостей міста, любителів спорту та палких уболівальників відвідати кубкові поєдинки і підтримати свої команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus