USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку з дебютним альбомом виступить гурт «KRUT»

6 Січня 2017 15:33
Хмельницький гурт «KRUT» з дебютним альбомом виступить 8 січня о 21.30 у пивному клубі «Оболонь», відомому як «Кораблик».

KRUT - це нове ім'я в українській музиці. Це яскравий гурт на чолі із ніжною та витонченою Мариною Круть. Ексклюзиву цій ватазі додає бандура, яка звучить сучасно у поєднанні із ніжним голосом та харизмою музикантів, в яких можна дуже легко закохатись!

«Їхні яскраві образи дивують і приголомшують публіку. Їх пісні зачаровують. А що ще потрібно на Різдво? Якщо ви шукаєте гарну та приємну програму для відпочинку на свята, то, гадаємо, це те, що вам потрібно! Не пропустіть! Вперше у Кораблику. І відразу з презентацією дебютного альбому «APXE», - закликають організатори події.

Вартість квитка – 30 гривень. Після концерту - танці від Тіми (лідера гурту Флайzzzа - ред.).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus