USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку за Кубок ректора з волейболу змагаються дев’ять команд. Фото

16 Березня 2024 13:20
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки стартував Кубок ректора з волейболу «Абітурієнт 2024», в якому беруть участь дев’ять команд з різних куточків області.

Відкриття турніру, до підтримки якого долучився Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», відбулося у спорткомплексі Лесиного університету.

Серед учасників турніру такі команди: ВК «Колос» Камінь-Каширська МТГ, ВК «Велика Глуша» Камінь-Каширська МТГ, ВК «Сошичне», ВК «Колки», ВК «Володимир», ДЮСШ Ратнівської ТГ, КЗ КДЮСШ 1 м. Луцьк, КЗ КДЮСШ м. Ковель, Волинський національний університет імені Лесі Українки.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода наголосила, що розвивати дитячий та юнацький спорт важливо незалежно від ситуації в країні.

«Ми розуміємо, що тренувальний та змагальний процеси мають бути безперервні. Навіть після невеличкої перерви спортсменам важко повертати форму та покращувати результати. Саме тому Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», незважаючи на повномасштабне вторгнення, підтримував спортсменів та розвивав дитячо-юнацький спорт в Луцьку. Тож і сьогодні долучилися до проведення Кубка ректора «Абітурієнт 2024», – розповіла Катерина Шкльода.
Проректор ВНУ Наталя Благовірна привітала команди у стінах університету, зауваживши, що молодіжний спорт – це завжди витримка та енергія.

«Спортсмени – це надзвичайно мотивовані та дисципліновані люди, тому вони мають успіхи не лише в спорті, а й у навчанні. Бажаю вам в усіх ситуаціях впевнено йти до мети, долаючи перешкоди. Щиро зичу вам сьогодні позитивних емоцій, технічної гри і перемоги», – звернулася до спортсменів Наталія Благовірна.
Директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий відзначив: такі змагання свідчать, що університет робить великий акцент на волейболі.

«Приємно, що така кількість команд приїхала на Кубок ректора. Переконаний, що нас очікують запеклі баталії», – сказав Володимир Захожий.
Натомість президент Федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний побажав спортсменам завжди показувати хороші результати, зокрема й на цьому турнірі.
Після вітальних слів стартували перші ігри. Переможці змагань отримають нагородну атрибутику від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ще не зовсім свідоми Показати IP 16 Березня 2024 13:56
Молодці. Гарну справу робите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus