USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Чому міліція затримала активістів, які виловлювали педофілів. ОНОВЛЕНО

18 Травня 2015 18:14
Працівники міліції затримали активістів ЦК "Азов" Волині, які влаштували облаву на розбещувачів підлітків у Луцьку.

Про це повідомляє ЦИВІЛЬНИЙ КОРПУС «АЗОВ» | ВОЛИНЬ у соцмрежі. Натомість правоохоронці стверджують, що така інформація, власне, її подача, абсолютно не відповідає дійсності.

Нагадаємо, 4 травня група хлопців впіймали чоловіка, який прийшов на інтимну зустріч з “15-річним підлітком”. 10 травня вони ж впіймали іншого чоловіка, який прийшов на зустріч з неповнолітньою дівчиною. Згідно з повідомленням "Азову", працівники міліції вже 17 травня близько 18 години заарештували активістів Влада Захарчука та Дмитра Ходобчука.

Утім за станом на 21. 40 стало відомо, що хлопців відпустили - активісти ЦК "Азов", нібито, змогли порозумітися з працівниками міліції.

Попередньо активісти заявили, що чоловік, на якого вони "полювали", – колишній працівник міліції, і саме це, з їх слів, і стало причиною затримання та арешту активістів - хлопців, які є волонтерами та свідомими громадянами. Один з яких - Дмитро, розповідають, проходив вишкільну та інструкторську підготовку на базі полку "Азов".

Натомість в міліції заперечують цю інформацію. Зі слів начальника міського відділу МВС Ігоря Муковоза, ситуація розгорталася наступним чином. Так, о 19:00 до МВС надійшов телефонний дзвінок, у якому правоохоронців поінформували про бійку. Наряд міліції, який прибув на місце, заарештував трьох учасників події. Один із них заявив, що двоє інших, які, власне, його побили, пограбували чоловіка.

Однак пізніше він відмовився від своїх показів, претензій до так званих кривдників не висував.

Зрештою усіх трьох, розповідає Муковоз, відпустили - мовляв, підстав для тримання їх під вартою, не було.

Згідно ж з версією ЦК "Азов", які обурені затриманням двох своїх хлопців, зібралися тоді активісти у парку поруч з Палацом учнівської молоді. Метою їхньої зустрічі була зазделегідь запланована акція - спроба упіймати на гарячому луцького педофіла.

Зі слів активістів, вони вели підставні переговори з чоловіком, віком за 30 років. Він відверто говорив про різного роду розбещення дитини, якій не було 14 років. Хлопці ставили за мету спіймати чоловіка, зняти його на відео, присоромити та провести виховну бесіду.

Розбещення неповнолітніх, кажуть активісти, - це серйозно проблема, що має місце в світі. Луцьк, здавалося б, маленьке мирне місто, та ця страшна проблема є і тут.

“Так чому ж цією проблемою не займаються представники нашої міліції? А за спроби активістів впоратися з порушниками законів моралі та держави - кажуть не "дякую", а арештовують. Кожна нова спроба публічного осуду людей, здатних на такий злочин, зменшує ризик спроб створення аморального вчинку", - йдеться у повідомленні ЦК "Азов" Волині.

Активісти кажуть, що знайшли пояснення арешту хлопців. З їх слів, чоловік, який був готовий вчинити жахливий злочин та активно вів бесіду з неповнолітніми хлопцями й дівчатами (фотографії переписок з сайту знайомств та соціальних мереж у активістів, переконують, є), - колишній працівник міліції.

Маючи знайомих у міському відділку, чоловік, нібито, швидко зреагував на спробу хлопців зняти на відео виховну бесіду. Викликав потрібних людей, і тепер замість осудження його аморального способу життя Андрію та Дмитру шиють, нібито, пограбування, незважаючи на усі матеріальні докази, - стверджували активісти

На місце подій прибуло керівництво ЦК "Азов" Волині , щоб розібратися у ситуації. Так, дійсно, активістів було затримано на місці зустрічі з педофілом. Після того, як Дмитро та Владислав пред'явили доказовий матеріал, а саме роздруківки переписки з малолітньою дівчиною, чоловік зізнався у тому, що це писав дійсно він. Після конструктивної розмови керівництва ЦК "Азов" з працівниками міліції усі дійшли згоди. Активістів відпустили за відсутністю складу злочину, а чоловіка - за малою доказовою базою.

Дані про те, чи є чоловік, якому активісти закидають розбещення малолітніх, екс-працівником правоохоронних органів, в міліції не підтвердили, утім інформацію перевіряють.

За станом на 19 травня керівництво ЦК "Азов" Волині повідомляє, що їм вдалося порозумітися з міліцією міста Луцька з приводу вчорашнього інциденту з затриманням активістів. Усі дійшли згоди та домовилися про співпрацю у подальших діях на подібних операціях. Усі скарги та обурення роботою міліції були лише через тимчасове непорозуміння. ЦК "Азов" Волині продовжуватиме діяти та захищати рідне місто злагоджено з усіма правоохоронними органами. Висловлюємо подяку міліції міста Луцька за розуміння та погодження про подальшу співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 49
аяяй Показати IP 17 Травня 2015 22:10
Громадяни мiста стануть на захист активiстiв!
Наталя Семенівна до аяяй Показати IP 17 Травня 2015 23:05
я в шоці!
активіст проти педоф до аяяй Показати IP 29 Травня 2015 15:16
коментар було видалено
милиционер до аяяй Показати IP 14 Лютого 2017 15:56
та який захисть там явний криминал на криминали
БЕРКУТ Показати IP 17 Травня 2015 22:21
Ці активісти само педофіли - вони вже були затримани ....
Украінець до БЕРКУТ Показати IP 14 Лютого 2017 16:23
хлопці во шо я вам скажу коли я служив в азові то моі колегі на донетчині згвалтували стількі дітей шо вам не передати так шо все це дурня
Олег до БЕРКУТ Показати IP 17 Лютого 2024 11:45
Твій нік за тебе все каже, що ти худоба, яку треба знищити
Молотов Показати IP 17 Травня 2015 22:36
Не думайте, що лучани сліпі. Ми зможемо захистити тих, хто захищає нас. І хлопці з "Азову" - не виняток.Треба буде, підемо з коктейлями до міліціянтів.
коля до Молотов Показати IP 18 Травня 2015 00:24
а може ти краще візьмеш гранату і підеш на схід??????
Молотов до коля Показати IP 18 Травня 2015 05:30
Я там був рік, наразі маю заслужений відпочинок.Питання є?
Джекі Чан до Молотов Показати IP 18 Травня 2015 07:37
Є питання. Ти хочеш будувати таку державу, в якій буде діяти виключно позиція сили, погрози і бєспрєдєл з різного роду коктейлями чи все-таки правову державу? Зодумайся, чоловіче...
лучанка до Джекі Чан Показати IP 18 Травня 2015 10:56
правову державу можна побудувати, коли закон виконується в першу чергу органами держави. А що накажете робити, коли всі, хто має хоч якусь владу, плювати хотіли на ці закони? Може, і Януковича не треба було скидати - це ж антизаконно? Коли менти кришують колегу-педофіла, будемо робити вигляд, що все нормально? Коли хлопців, які, може, психологічно не готові стріляти, судять за ухилення мобілізації, але жоден мажор навіть повістку не отримав - це правова держава? Порятунок потопельників - справа самих потопельників, і способи тут можуть бути різними, на жаль, в такий час живемо.
борець за свободу до Джекі Чан Показати IP 14 Лютого 2017 16:43
алеж шановний чого зара в краини така ситуация силою поминялася влада и силою влада ришае питання на донбаси о чому ти кажеш яка правова держава
Читач Показати IP 17 Травня 2015 22:37
Щось здаеться скоро прийде час коли люди в формі будуть боятися на вулицю виходити..
11 Показати IP 17 Травня 2015 22:46
Не довго залишилось до того часу, коли почнуться відстріли ментів, суддів, прокурорів і іншої наволочі. Добре хоч зброї в людей хватає!
бувалий до 11 Показати IP 19 Травня 2015 09:13
Ви праві, неодмінно настане час коли ця "свора" буде відповідати перед Богом на небі та людьми на землі.
мораль така Показати IP 17 Травня 2015 22:47
Чесно скажу бачив тих активістів біля луцького міського відділу в суботу які самі чіплялися і лапали ту неповнолітню особу тобто дівчину,думаю що тут говормти про мораль і педофілію уявляєте що вони з нею роблять вже коли ніхто нічого не бачить!?Хай батьки тієї дівчини задумаються з ким дружить їх донька!
якщо чесно до мораль така Показати IP 18 Травня 2015 07:44
то що б ти з'їв...? Далі за текстом.
Вітя к Показати IP 17 Травня 2015 23:21
Міліція повела себе гідно, Педофіл заявив, щл його обікрали, тому вони затримали хлопців, але потім міліція разом з активістами допитали педофіла, тому все гуд, продовжуємо полювання
ТАК ТРИМАТИ Показати IP 17 Травня 2015 23:29
СКОРО ПРИЙДЕ КІНЕЦЬ ЦИМ АКТИВІСТАМ !!! ЗАДУМАЙТЕСЬ !!! ОХОТА РОЗПОЧАЛАСЬ !!! ВОНИ ПОВИННІ ЗНАТИ СВОЄ МІСЦЕ , І В ПЕРШУ ЧЕРГУ БАЧИТИ В СОБІ ПЕДОФІЛІВ !!!
хех Показати IP 17 Травня 2015 23:34
коментар було видалено
юля Показати IP 18 Травня 2015 00:28
Перепрошую шановні лучани це брудний піар якихось псевдо активістів !13.05.навпроти замку любарта сама бачила як міліціонери затримали громадянина що чіплявся до дівчат,і при цьому активісти були здивовані як гарно спрацювали міліціанти невірите зайдіть на статю в газеті вісник!!!!!!
Лучанка до юля Показати IP 18 Травня 2015 01:07
Це ніякий не піар. Хлопців дійсно затримали, Була свідком. Так, спочатку було все не зрозуміло. Міліція спершу повірила заявнику про спробу пограбування( який прийшов нібито на зустріч з дівчинкою а попався хлопцям) . Але після конструктивної розмови усіх представників організації з правоохоронцями все стало на місця. Хлопців відпустили за відсутністю складу злочину, а чоловіка без моральних цінностей за малою доказовою базою. Як можна таке називати піаром? Хлопці намагаються зробити наше місто безпечним для дітей. Будь який вчинок проти таких аморалів, і будь які новини про спроби їх зловити зменшують ймовірність повторення і поширення розбещень.
рiвновага до Лучанка Показати IP 12 Червня 2015 10:54
Вони самI банда педофилов
пр Показати IP 18 Травня 2015 01:11
коментар було видалено
ВОНО Показати IP 18 Травня 2015 05:51
модер будь людиною скинь в коментарі IP адреси, ярих противників боротьби з педофілією котрі тут розпинаються захищаючи свого .
бандеровець Показати IP 18 Травня 2015 07:28
я розумію що педофілія ( і за таке треба я...ця відривати) це коли років до 12-13 дитині! А коли їй 14-16 років вона прекрасно розуміє куди іде і не за цукерку.... Я не вітаю будь які її прояви але потрібно бути обєктивним і малолітніх ша..ав також притягати до відповідальності...
DJYJ до бандеровець Показати IP 18 Травня 2015 07:46
вони ж діти))))
321 до бандеровець Показати IP 18 Травня 2015 10:29
Як казав їх ідейний вдохновитель, тесак : "ловити педофілів треба на 14-річних хлопчиків...14-річну дівчинку я б і сам тр.хнув...".)
яяяяя Показати IP 18 Травня 2015 08:08
правильно, так і треба діяти, невинних затримувати, а всяких недоумків відпускати. А нічого так, що той перший ще й по квартирах ходить в час коли батьки на роботах, а діти самі вдома і пропонує підзаробити?!!!!
123 Показати IP 18 Травня 2015 08:29
Ходобчук і Захарчук - це збоченці і всі це знають.
Валєра до 123 Показати IP 18 Травня 2015 09:22
А гузь з пирожиком такі самі
А Показати IP 18 Травня 2015 08:32
А не ту країну назвали Гондурасом.
маруся!!!! Показати IP 18 Травня 2015 09:31
шановні, а де батьки цих дітей???? цим займаються, як виховують?? чому не цікавляться дозвіллям своїх дітей....??
Fuf до маруся!!!! Показати IP 18 Травня 2015 10:22
А що батьки зроблять, коли зараз все сусупільство схиблене на всю голову? Нормальні людські цінності - скромність, чесність, вихованість тепер позиціонують, як вади, а люди які їх мають - лошари, зануди , ті що вчаться - ботани. Телебачення, інтернет, гламурні журнали переймаються в основному тим, як навчити всіх добре пої...атись, чого тільки варті дебільні стбівськи програми "давай поговоримо про секс" і "вагітна у шістнадцять", а в основної маси мізки ж інформацію не фільтрують, надивляться, наслухаються начитаються і нумо совокуплятись де попало, з ким попало, як попало, бо це ж круто зараз і головне в житті.
Адвокат Показати IP 18 Травня 2015 10:51
Чому ці два хлопці не попередили міліцію про факт можливого злочину?До речі їм за це може по закону світити стаття за умисне приховування інформації про злочин.По-друге,вони просто не мають ні якого юридичного права чиплятися до людей(тим більше вимагати від них якихось документів чи пояснень.Це втручання в особисте життя людини.Я вам наведу один цікавий приклад.У Києві ще за часів Януковича 4 як вони себе називали "свідомі" молоді чоловіки теж шукали педофілів.Вони підговорювали малолітніх дівчат щоб ті у соцмережі викладали досить відверті знімки і потім дорослих чоловіків що фотографувались на дорогих авто чи на яхтах запрошували на зустріч.Туди ж прибували так звані "активісти" і вимагали пояснень,а потім просто шантажували людей і вимагали гроші.Я наприклад не виключаю,що тут може діяти та сама схема.Бо цікавий факт,поки не зявилися ці двоє в нас про педофілів ні хто не чув.Подумайте шановні.Якщо ви маєте якусь інформацію про ймовірних злочинців треба попередити міліцію чи прокуратуру,або з представником міліції як законної влади треба діяти.Бо завтра до вас будь-хто зможе на вулиці чиплятися і вимагати будь яких пояснень.
DJYJ до Адвокат Показати IP 18 Травня 2015 11:00
попередити злочинця про те що його будуть ловити то как по вашому по аваківському)))
Адвокат до DJYJ Показати IP 18 Травня 2015 11:10
Шановний!Коли до вас на вулиці хтось причепиться і буде щось вимагати пояснити,або безпідставно в чомусь звинуватить ось тоді побачемо як ви заспіваєте:)))Я таких вже багато бачив.Закон один для всіх.І якщо не хочете його виконувати то чим ви кращий від цих злочинців?Подумайте...
ВОНО до Адвокат Показати IP 18 Травня 2015 11:22
український адвокат брат,сват чи кум українському судді та прокурору. Тобто негідник вищої проби без совісті і честі.
ха ха до ВОНО Показати IP 12 Червня 2015 11:03
Воно i в Африке воно
ха ха до DJYJ Показати IP 12 Червня 2015 11:00
Попередити овс деб*л
Якби до Адвокат Показати IP 18 Травня 2015 11:12
якби міліція і прокуратура себе не зарекомендували за останніх років двадцять, як "криша" для злочинців, то безумовно всі б повідомляли про злочини і спокійно чекали на справедливе розслідування і покарання злочинця, а тому що від вище згаданих структур толку "ну бе, ні ме, ні кукуріку" , то люди й намагаються робити їхню роботу самотужки.
Антипедофілія Луцька Показати IP 18 Травня 2015 11:05
Хлопці молодці, просто попали не на ту людину, тай потрібно було продумати все заздалегідь! Ось група в контакті https://vk.com/club85688063 кого зацікавить можете нисати нам, будемо спільно займатись, або ж просто будете в курсі всіх новин щодо педофілії в Луцьку
Опозиція Показати IP 18 Травня 2015 12:26
Якщо хлопцям немає чим зайнятися то вони рано чи пізно отримають своє. Люди не люблять коли до них лізуть в ліжко
Лучанка Показати IP 18 Травня 2015 16:30
Ви тут пишете про те, що 14 дівчину вже нібито можна. Мені огидно читати це. Подивимось, що ви будете говорити, коли у вас буде донька віком 14 років. А тепер увага! У статті чітко написано про те, що педофіл вів переписку з дитиною якій не було 14!!! Це була підставна переписка. Але чоловік на зустріч прийшов, хоча знав, що дівчинці менше 14. Але точний вік не вказувався. Але менше 14 це може бути і 12 і 11, якщо хтось не розуміє.
Юристка Показати IP 18 Травня 2015 16:46
1. Я - ЗА дії хлопців, які виявлять отаких людей - "перевертнів". 2. Працюючи з кримінальними справами, як спеціаліст в цій галузі, в діях хлопців нічого кримінального не бачу, абсолютно. 3. Моя думка (а я можу й помилятись), що всі коментарі, хто проти такого викриття особи та опублікування фото чи відео, і самі зареєстровані на тих сайтах і займаються хай не тим самим, але... чимось подібним))) Тому й зрозуміла така реакція - їх же ж теж можуть викрити) P.S. Щодо позиції т.з.АДВОКАТА, що хлопцям може "світити стаття за умисне приховування інформації про злочин" роз'юснюю: Даний злочин (приховування злочину) вважається закінченим з моменту вчинення дій, що спрямовані на приховування тяжкого чи особливо тяжкого злочину!!! відповідальності за приховування замаху на злочин не передбачено. А якби злочин було дійсно вчинено, думаю, хлопці першими за будь-кого повідомили куди треба....
р. Показати IP 18 Травня 2015 18:04
як малолітні можуть зарегіструватись в збочених сайтах? а якщо вказаний вік 18 19 років яке розбещення. то це бандитизм і їх треба садити а дітям розказувати що неправдива інформація злочин а за малолітніх карати батьків щоб гляділи дітей а не по барах тусувались
Батько Показати IP 18 Травня 2015 18:33
Якщо міліція не виконує своїх обовьязків громадянам залишається самим дбати про захист своїх дітей. Міліція хоче дочекатись згвалтування і тд. Тільки тоді почнуть щось робити.Лишнє підтвердження гнилої системи. Всі хто в коментах засуджує дії хлопців самі потенційні підофіли через свою байдужість і відсутність почуття самозбереження. Так само ваша дитина , через багато причин може попастись на таке чмо. І не тому, що батьки щось недопрацьовують ,а тому що в дитини ще немає мозгів зрозуміти можливу загрозу. Хлопцям респект. В боротьбі з цими збоченцями всі засоби підійдуть. Самопіар це чи ні, але якщо хоть одиного збоченеця це притормозить то все було недарма
милиционер Показати IP 14 Лютого 2017 15:54
та посадити цих активистив и......х вони зловили на гарячому того педофила тошо вин знею пере писуеться та вони видкрито занимаються криминалом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus