USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку закінчились «змагання» за право вивозити сміття

17 Червня 2015 12:38
У Луцьку оголосили переможців конкурсу на вивезення твердих побутових відходів.

Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради сьогодні, 17 червня, повідомив начальник департаменту ЖКГ Іван Кубіцький.

Відповідно до вимог Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року № 1173 та Положення про порядок та умови проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у Луцьку, затвердженого рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від з грудня 2014 року, департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради був проведений конкурс щодо визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів у Луцьку.

Згідно з результатами конкурсу визначили переможців. Так, першість у праві на вивезення твердих побутових відходів міста здобуло Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» (орієнтовний річний обсяг вивезення побутових відходів становить 530 тисяч метрів кубічних, загальна кількість споживачів - 167160, межі території надання послуг визначені конкурсною документацією).

Друге місце отримало ТзОВ «М.Ж.К.» (орієнтовний річний обсяг вивезення побутових відходів становить 40,5 тисячі метрів кубічних, загальна кількість споживачів -
24602, межі території надання послуг також визначені конкурсною документацією.

Зі слів начальника департаменту ЖКГ Луцької міської ради Івана Кубіцького, вказані учасники відповідають кваліфікаційним вимогам, можуть забезпечити надання послуг відповідної кількості та якості. Конкурсні пропозиції вказаних учасників визнані найкращими.

Відповідно до вимог чинного законодавства департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради протягом десяти календарних днів після прийняття конкурсною комісією рішення, укладає з переможцем договір на надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до Типового договору на термін не менше 5 років.

Вирішення питання про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у Луцьку відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відноситься винятково до компетенції виконавчого комітету Луцької міської ради.

Прийняте рішення дасть змогу впорядкувати надання послуг з вивезення побутових відходів та забезпечення належного санітарного стану у Луцьку.

Угода набуде чинності після схвалення кандидатів на право вивезення сміття членами виконкому на наступному засіданні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Mik (галицька миша) Показати IP 17 Червня 2015 12:54
Яке значення має для громадян, хто стане "переможцем" цього "змагання"? Для населення важливим є регулярне вивезення смiття.
Че до Mik (галицька миша) Показати IP 17 Червня 2015 17:13
Якби ж Вам було відомо, які видатки на прибирання міста, інтерес проявився би)))
Mik (галицька миша) до Че Показати IP 18 Червня 2015 09:00
Чиї саме видатки Ви маєте на увазi?
Анонім до Mik (галицька миша) Показати IP 17 Червня 2015 19:16
Для населення є важливим не тільки регулярне вивезення сміття, а й порядок біля смітників.
Mik (галицька миша) до Анонім Показати IP 18 Червня 2015 09:01
Знайоме видовище: бiля смiтнику - великi купи смiття; "майданчики" бiля них перетворюють на звалища.
Хімік Показати IP 17 Червня 2015 17:02
Цікавіше було б почути про сміттеву утилізацію і її шкоду в еко-середовищі!
Лучанка Показати IP 24 Липня 2018 23:00
Нужно лучше подбирать работников, которые действительно переживают за порядок и чистоту в городе.А мы всё ещё работаем по старинке, главное отбыть время на работе.Фраза "надо начинать с себя" сейчас совсем не соответствует действительности.Уборка возле мус.контейнеров - только "с нагайкой". А надо как у себя дома.Надо УЧИТЬ людей любить свою улицу, свой город. Желаю удачи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus