USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку закликатимуть вступати в Збройні Сили України

5 Квітня 2018 16:43
Два білборди встановлять у Луцьку із закликом вступати у лави Збройних Сил України за контрактом. Реклама буде в обласному центрі впродовж двох місяців.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 4 квітня.

Директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський інформує, що планують розмістити білборд, який міститиме інформацію щодо популяризації ЗСУ та залучення громадян на військову службу за контрактом.

«На білборді буде розміщена інформація, щодо привілеїв військової служби за контрактом. Це і гідне фінансове забезпечення, додаткові виплати та винагороди, безкоштовне медичне обслуговування та харчування, щорічна відпустка від 30 днів, можливість отримання заочної освіти та інше», - повідомив Олександр Ковальський.

Також виконавчий комітет вирішив звільнити розповсюджувача зовнішньої реклами – приватне підприємство «ВК – Компані» від плати за тимчасове користування місцем розміщення соціальної реклами.

Білборди будуть розміщені з 05.04.2018 по 04.05.2018.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Богдан Сташинський Показати IP 5 Квітня 2018 18:37
Якийсь театр абсурду - військові пенсіонери доведені до відчаю обівають пороги влади заради мізерного підвищення мізерних знецінених пенсій, а папи Карло закликають у лави Збройних Сил ... Да поки буде знущання у соціальному плані над слугами государевими та Батьківщини - ніхто не піде служити ризикуючи своїм здоров'ям та життям, та ще і сім'я буде приречена ... А втративши працездатність помирати під забором ??? НІ - хай це буде для ідіотів....
Фатит Показати IP 5 Квітня 2018 19:31
А де забирати обіцянки????
51 омбр (поз) Показати IP 5 Квітня 2018 19:55
На новий строк ви мене не розкрутите . а не вистачаэ особового складу в піхоті набирайте з выйськоматовських пахарей
Уточню Показати IP 5 Квітня 2018 19:56
На військову службу за котрактом в ПІХОТУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus