USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку закрився аукціон «Кава з волонтером»

10 Травня 2015 11:29
Адміністратори групи у мережі ФБ повідомили про закриття проекту «Кава з волонтером». Загалом, проект проіснував 22 дні, продали 140 лотів і зібрали 55 тисяч гривень благодійної допомоги для українських військових, - повідомляють адміни групи.

«Ми щиро вдячні усім, хто підтримав нас, був з нами увесь цей час, робив ставки, розповідав смішні історії та писав дотепні коменти, пив каву з нами та нашими лотами. Тепер у нас є багато кумедних історій, приємних спогадів та нових друзів, навіть з'явились послідовники - в сусідній області запущено аж два подібних аукціони)) ми тільки раді, бо ціль у них та ж - допомогти нашим бійцям.

Наостанок ми хочемо сказати, чим же був для нас, адмінів, цей аукціон, в який ми вклали весь свій час, свою душу, і свої гроші - саме так, лише адміністратори перерахували на загальний рахунок близько 5 тисяч гривень))

Федосова-Цибульська Вероніка, організатор та ідейний натхненник: «На початку аукціону багато хто мав сумніви щодо того, чи зрозуміють нашу ідею про збір коштів правильно. А я вірила у вас, учасники нашої групи!!! Наш Адмінштаб докладав багато зусиль, щоб вберегти вас - сміливі Лоти і щедрі Покупці - від хамства і образливих коментів, повірте)

Я дякую усім людям із широким світоглядом, які допомогли нам зібрати такі важливі і необхідні 55 тисяч гривень. Але особливо і щиро дякую нашій команді. Christina Lesiuk - дякую за те, що ти нагадала нам про самоповагу. Коля Дмитрук - дякую за відданість справі і порядність. Віра Лищук - дякую за доброту, людяність, чуйність і почуття гумору. Тетяна Должко - дякую за холодний розум, гаряче серце та дипломатичність. Nata Tolmachova - дякую за надійне плече, впевненість, креатив і порядність. Myroslav Vatashchuk - дякую за позитив, ідейність і цілеспрямованість».

Мірек, наш сірий кардинал: «Що для мене «Кава з волонтером»? Це збір коштів на потреби українських військових. Це - класна команда, допомагати якій - суцільний кайф. Особливо, коли усвідомлюєш, що кошти будуть спрямовані на першочергові потреби бійців АТО.

Таня, наша тендітна і працьовита бджілка: «Для мене особисто цей аукціон виявив не лише можливість в новий та цікавий спосіб залучити кошти для допомоги солдатам, а й дав змогу показати людям, що волонтери звичайні вразливі люди, які теж прагнуть простого спілкування за горнятком кави в теплій і дружній атмосфері, і останнім часом стомились від напруги, військової тематики, проблем, і хочуть просто романтики...»

Коля, вірний зброєносець і карткотримач: «Для мене аукціон в першу чергу - це спосіб допомогти нашим бійцям, а далі - вже можливість нових знайомств. Дякую усім, хто долучився, дякую адмінбригаді та й взагалі усім, цілую, люблю))»

Христина, креативна і відповідальна: «Мене тішить думка, що з маленької ідеї можна зібрати чималу суму коштів і витратити їх на хорошу справу. Для цього не шкода ні сил, ні енергії, ні часу. Неймовірно багато людей долучили свою любов до кави і бажання допомогти, а тому є для чого старатись. Дякую вам усім! Ідеї виникають одна за одною, тому, думаю, скоро буде ще щось не менш цікаве і, хотілося б вірити, не менш прибуткове. Шкода, що ніхто з вас не зголосився помити посуд\підлогу в мене вдома… Але думаю і без цього мій жарт більш ніж вдався))»

Віра, наш суровий обліковець: «Приємно відчувати, що завдяки аукціону, крім зібраних коштів, кожен з нас зібрав океан емоцій, море позитиву і ріки спілкування, що об'єднали нас. Дякую всім, хто наважився стати лотом і всім, хто не шкодував коштів на, мабуть, найдорожчу каву в Україні. Завдяки цьому ми зможемо порадувати наших любих захисників, придбавши для них життєво необхідні речі.

Ната, перший лот аукціону: «Все розпочалось з жартів нічної переписки, а вилилось в три тижні постійного драйву) були й проблеми, були і радощі, а тепер ми будемо мати гарний досвід та чудові спогади! Я вдячна нашій команді за працю, і хоч в нас часами не все було просто, але ми всі отримали безцінний досвід та чудовий результат! Сподіваюсь, не за горами якийсь новий креативний проект, і матиму за честь працювати ще раз в цій команді! І найголовніше - ми зібрали гарні гроші, і купимо нашим хлопцям щось дуже-дуже потрібне!! Дякую усім учасникам аукціону за дружбу та підтримку!!

І, насамкінець: це не останній наш звіт) ми дуже хочемо придбати реально потрібну на передовій річ - і ми обов'язково покажемо, куди пішли гроші від нашого чудового аукціону «Кава з волонтером»!

Нам дійсно сумно закривати аукціон… Сподіваємось на нові зустрічі і щиро дякуємо вам, друзі за те, що були з нами!!», - йдеться на сторінці проекту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus