USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку запрошують на ТатоFest

17 Червня 2022 16:24
У неділю, 19 червня, лучан та гостей міста запрошують приєднатися до благодійної акції з нагоди Дня батька ТатоFest. Його проведуть у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Дійство організовує Благодійний фонд «Добра справа» за сприяння Луцької міської ради.

Як інформують у Луцькій міські раді, під час фестивалю відбуватиметься збір коштів на оздоровлення дітей, батьки яких загинули, захищаючи Україну. Подія стартує о 15:00.

Під час фестивалю проводитимуть різноманітні майстер-класи: флорбол, вокал, арт-терапія «Я і мої емоції», «Діалог з татом», розвивальні ігри, змагання роботів, віарокуляри, ігри для дітей, батут.

Також буде організовано ярмарок, фудкорт, фотозони, виставку рідкісних авто.

Малюків тішитиме шоу мильних бульбашок від Оксани Сбітнєвої.

Окрім того, в програмі – концерт за участі колективів «Голосні», спортивного клубу козацьких бойових мистецтв «Герць», гуртів «Ярова», «МюзікБрідж», Сергія Скулинця, учасниці шоу «Голос країни» Анни Кінзерської. Хедлайнер концерту – музичний гурт «Шпилясті кобзарі».

Супергість фестивалю – друг всі діток Робік з Суперкниги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus