USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку запровадять нові тарифи на тепло і гарячу воду

2 Вересня 2020 10:37
Уже в новому опалювальному сезоні лучани можуть сплачувати за тепло і гарячу воду за новими тарифами.

Про це йшлося 2 вересня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповів заступник директора ДКП «Луцьктепло» Олександр Бабич, нові тарифи підприємство хотіло б запровадити вже з нового опалювального сезону, однак поки зміни не можуть бути застосовані, адже, згідно з законодавством, не вибрано відповідної моделі відносин.

За словами Олександра Бабича, двоставкові тарифи на теплову енергію будуть на 27% нижчими за діючі. Впровадження нових тарифів також дозволить врахувати нову вартість газу, вартість його розподілу, вартість розподілу електроенергії та підвищення заробітної плати працівникам.

«Ці тарифи економічно обґрунтовані», – сказав Олександр Бабич і додав, що двоставкові тарифи міститимуть постійну і змінну частини, зокрема вартість спожитих послуг.

Водночас заступник директора «Луцьктепла» поінформував, що заборгованість за спожиті послуги перед підприємством серед населення становить 91,9 мільйона гривень, а серед юридичних осіб – 4,24 мільйона гривень. Зараз «Луцьктепло» укладає зі споживачами договори реструктуризації боргу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Отакої Показати IP 2 Вересня 2020 10:58
Оголошуйте вже банкрутство і не морочіть людям крижі.Грошей немає,а вони якісь плани виношують.У вас вже немає ні слюсарів,ні зварників,бо немає грошей на оплату.Двоставкові тарифи.А ми не хочемо і не підпишемо договірні відносини,бо це ж річ добровільна,чи не так?
123 до Отакої Показати IP 2 Вересня 2020 11:48
Ні, не так! Отримуючи послугу зобов"язаний підписати договір. Не підпишеш договір будеш отримувати послугу за старим договором на 27% дорожче! Вибирай і відповідай за себе, а не за ми.
ігор луцький до 123 Показати IP 2 Вересня 2020 12:12
А якщо я не підпишу договір?Що мені буде за це:штраф,15 діб арешту,відключення від опалення?Власники квартир з автономкою платять за опалення майже в 2 рази менше.Луцьктепло-це неякісні послуги,постійне закопування грошей в землю і дорожнеча.При ціні газу-7500 і 3000 грн.,ціна гарячої води-108грн.Якщо Вас все влаштовує ,то вже йдіть підписуйте договір.
Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 2 Вересня 2020 12:01
В.Зеленський продовжує "тютінька в тютіньку" Порошенківську - внутрішню та зовнішню політику щодо України. Таке враження, що В.Зеленський з П.Порошенком домовилися про те, що які питання не зумів закінчити за свої 5-ть років Порошенко, продовжить і закінче Зеленський. Порошенко обійцяв МВФ підняти ціну за 1 куб. газу 12 грн., ось ось скоро вже буде так газ коштувати при Зеленському. І так само буде з підігрівом води та подачею населенню країни тепла до батарей.
Степан (Крымчанин) до Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 2 Вересня 2020 12:41
Бачили очі що обирали. Каждый народ достоин своего правителя.
245 до Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 2 Вересня 2020 12:58
Зелік перевершить Пороша.
Ячсм Показати IP 2 Вересня 2020 12:22
За новими покращеними тарифами в загальному доведеться платити більше. Хіба ще хтось цього не розуміє, що це просто замануха, як з газом - розділили вартість газу і вартість транспортування і в сумі получилось дорожче!
олександр Показати IP 2 Вересня 2020 15:35
хай краще керівництво того злодійського луцьктепла оприлюднить свої зарплати за рік разом з усіма доплатами за наруженість в роботі, за особливі умови роботи і так дальше , зі всіма по 200 процентів надбавками та всіма преміями , місячними ,квартальними, річними , преміями за економію зарплати, преміями на оздоровлення, на покращення побутових умов і так дальше вони получають по 40 тисяч в місяць, тобто по пів мільйона в рік. От і порахуйте куди йдуть міліони які сплачують люди а вони й дальше будуть піднімати ціни за тепло до ( економічно обгрунтованих).
Старий Лучеськ Показати IP 2 Вересня 2020 16:20
Розігнати оте "луцьктепло", а будинки перевести на " автономку", де кожен буде опалюватися коли захоче, і оплачуватиме фактично використаний газ, а не утримуватиме цілу команду "тепловиків"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus