USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку затягують розслідування ДТП за участю поляка

2 Квітня 2015 11:29
Син загиблого у ДТП волинянина Василя Касюрака переконаний, що правоохоронні органи навмисно затягують розслідування резонансної справи.

Про це стало відомо під час засідання 34-ї сесії Волинської обласної ради.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що смертельна автопригода трапилася у Ківерцівському районі. У селі Звірів 72-річний мешканець Республіки Польща, керуючи автомобілем «Лексус», допустив наїзд на пішохода – 50-річного жителя села Олександрія. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події.

Так, до голови Волинської обласної обласної ради, звернувся лучанин Касюрак Юрій Васильович із проханням допомогти справедливо розслідувати справу стосовно ДТП із летальними наслідками, що трапилася у ніч з 19 на 20 березня 2015 року поблизу села Звірів.

Дорожній інцидент трапився за участі мешканця Республіки Польща Генрі Москалика, який, перебуваючи за кермом автомобіля Лексус, здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок ДТП батько заявника, Касюрак Василь Степанович, загинув на місці події.

Варто додати, що постраждалий перетинав проїзну смугу на пішохідному переході, що свого часу засвідчили свідки. Однак, у силу невідомих обставин, ймовірно, під тиском зацікавлених осіб, очевидці трагедії відмовилися давати свідчення та сприяти розслідуванню справи.

Враховуючи обставини та наслідки ДТП, правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження. Утім, зі слів сина постраждалого, слідча Ольга Юліанівна Радехович умисне затягує слідство. Більше того, вона запропонувала постраждалій стороні самовільно займатися розслідуванням справи, що суперечить усім існуючим законодавчим нормам. У той же час син загиблого отримав пропозицію від слідчої особисто вручити мобілізаційну повістку одному із свідків інциденту.

Тож, від імені родини загиблого, Валентин Вітер звернувся до начальника УМВС у Волинській області Петра Шпиги та новообраного прокурора Волині Дмитра Чепіжака, аби вищі правоохоронні структури взяли на особистий контроль прозорість, об’єктивність та швидкість розслідування справи та не допустили корупції.

Волинські обранці громади запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Степан Показати IP 2 Квітня 2015 11:32
Знаю ці слідчу. Хамовите створіння
сотка Показати IP 2 Квітня 2015 11:35
любить оковиту
Патріот Показати IP 2 Квітня 2015 11:36
а скільки ви взагалі "нехамовитих" знаєте і чи такі є))))
Анна Показати IP 2 Квітня 2015 11:48
Бабло получила, відпрацьовує.По голові дати, совість проснеться,а так гибле діло.Корупція засосала всіх і повсюду.
Анонім до Анна Показати IP 2 Квітня 2015 12:12
Какое бабло? Пан задавил холопа. За что судить пана?
Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 14:27
Пипець. Це тепер от такі слідчі
Джулія Показати IP 2 Квітня 2015 14:28
За загибель велосипедистки у Голобах польський громадянин-на той час консул-так і не відповів. А в неї двоє малолітніх дітей лишилось....
777 Показати IP 3 Квітня 2015 12:03
От здавалося б поляк - а сам москалик.)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus