USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку затримали «Mercedes» з перебитими номерами кузова

9 Листопада 2017 10:49
Автомобіль із перебитим номером кузова зупинили співробітники патрульної поліції на проспекті Соборності у Луцьку. Транспортний засіб затримали. Слідчі за фактом підробки вузлів та агрегатів транспортного засобу розпочали кримінальне провадження, повідомляє прес-служба волинської поліцї.

За кермом легковика «Mercedes-Benz С270», литовської реєстрації, перебував 23-річний лучанин. При перевірці автівки у поліцейських виникла підозра у фальсифікації маркувальних позначень номера кузова. Для з’ясування всіх обставин на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції.

Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, ключі та автомобіль поліцейські вилучили. Легковик доставлений на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 9 Листопада 2017 12:03
в Законі про поліцію є 9 причин для зупинки! Поліцейські зупинили автомобіль з перебитими номерами, це щось нове? І ще, самі патрульні поліцейські керують на PL , LT номерах, це законно? автівки з єврономерами стоять на стоянці ПП Луцька, Вовченок їх не бачить?
Turist Показати IP 9 Листопада 2017 12:43
Можливо МЕРС був розбитий в хлам як і більшість литовського злому, тому номер і перебитий. Але це не є причиною для зупинки поліцією авто, - не пишіть дурниць.
666 Показати IP 9 Листопада 2017 15:15
Поліція має право зупиняти для:Проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб; Вчить правила і закони, того мотлоху з перебитими номерами куча!
русс Показати IP 9 Листопада 2017 15:24
ловіть порушників , але не зупиняйте їх.?! за"бали ви, панове...
Правда.... Показати IP 9 Листопада 2017 20:27
Новина фейк..діють по наказу влади....пхайть в вуха..... Де хоч один доказ..імена?..призвіща?..кінець кінцями фото.,?@ ХТО ВЗНАЄ МІСЦЕ ДЕ БУЛО ЗРОБЛЕННЕ ЦЕ ФОТО...НУ ТОЧНО НЕ ЛУЦЬКУ........
АВТО З ЄВРОПИ. Показати IP 9 Листопада 2017 21:32
Будьте уважні, фото підписане в правому нижньому кутку видно, що фото з іноземного сайту продажі автомобілів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus