USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку затримали юних осіб, які розпивали алкоголь за гіпермаркетом

7 Травня 2017 09:49
Патрульні оформили адмінматеріали на молодих осіб, які розпивали алкоголь у громадському місці. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

«На вулиці Липинського, за гіпермаркетом, юні особи знову розпивають алкогольні напої», - такий виклик отримав екіпаж учора вдень.

Місце події, а саме район вулиць Липинського-Сухомлинського, біля гіпермаркета, давно «облюбували» молоді люди різного віку: там вони збираються, палять, розпивають спиртне.

Згідно з повідомленням, полісмени щодня і майже щогодини патрулюють це місце і, виявляючи правопорушників, притягують їх до відповідальності. Інша річ, коли це неповнолітні: тоді їх притягнути неможливо.

Сьогодні ж, з семи осіб, які розпивали алкоголь на вулиці Липинського, четверо були неповнолітні. Інших трьох, повнолітніх, затримали, доставили в міськвідділ та оформили на них відповідні адмінматеріали за розпивання алкоголю в громадському місці.

«Також ми повідомили батьків чотирьох неповнолітніх про те, що їхні діти порушували громадський порядок. На повнолітніх же чекає штраф у розмірі від 51 до 85 гривень», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Павло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
321 Показати IP 7 Травня 2017 10:05
Не розумію... навіщо їхати в міськвідділ??? Невже це все неможна зробити на місці???(штраф)... Вони більше потратили на перевезення правопорушників, ніж вартість штрафу))))
Анонім до 321 Показати IP 7 Травня 2017 10:58
А я думаю , що все вірно. З батьків стягнути за перевіз і щоб батьки потратила чим побільше свого часу на сплату штрафу, на суд, на якісь лекції. Бо судячи з поведінки дітей - батькам на них начхати, а так батьки завжди будуть в тонусі" А де там мій Петрик чи Оксанка?А ну-ка, йди сюди моє дитяточко, бо знов потрачу тиждень із-за тебе на всякі паперові процедури, а ще купу грошей на штрафи, твоє перевезення і на лекції про шкоду пиття-паляння-коління-сітіння"
Кастрюлька Показати IP 7 Травня 2017 10:14
Ганьба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 7 Травня 2017 12:05
не можна притягнути до відповідальності неповнолітніх ? а на облік в наркодиспансер також не можна поставити ?
Лучанин Показати IP 7 Травня 2017 13:58
Нехай ці дармоїди ловлять машини, що Люцьк і навколишні села г*мном заливають, а не дітей з пивом.
Лучанин Показати IP 7 Травня 2017 14:08
Якась тупість....зара свята в кожному другому дворі сидять такі бухають...бар дорого, а дома мама.... Да і ми сиділи так в свій час і наші батьки.... Повилазило моралфагів....
Питер Показати IP 7 Травня 2017 17:54
В луцке пить в луцке тире пить давайте все бухать
z Показати IP 10 Травня 2017 09:34
мололітным пити, звичайно, НЕ можна. І це не важливо - де і на якій вулиці. А всі ці коментарі, це дурістіка. Треба точно конкретно знати хто і що пив. Чи, можливо просто компанія різного віку "тусувалась", менші може і не пили. Коротше- не валити все і кучу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus