USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затримали «квартирників-гастролерів» зі Львова

26 Березня 2019 11:50
Місяць тому працівники Національної поліції області спільно із патрульними затримали квартирних крадіїв із Львівської області, які обікрали низку квартир, гастролюючи в Луцьку.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинностю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 26 березня, повідомив начальник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олег Кічук.


Зі слів правоохоронця, останніми роками Нацполіція налогодила тісну взаємодію з патрульною поліцією міста:

«Ми проводимо спільне відпрацювання патрулювань Луцька, у тому числі й нічних. І це дає хороші результати! Місяць тому ми спільно із патрульною поліцією затримали групу квартирних грабіжників з Львівської області. Ці люди обікрали ряд квартир. І на виїзді з області спільним нарядом з патрульними вони були затримані. Їм оголошено про підозру», – зазначив Олег Кічук.


Разом із тим він зазначив, що з четверга до неділі проводяться спільні патрулювання – піші, або на автомобілях, працівників ГУ НП та патрульної поліції.

«Нам немає що ділити, бо ми несемо спільну відповідальність. Поліція не повинна приймати жодну із сторін, а лише займатися охороною громадського порядку», – резюмував Кічук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лара Показати IP 30 Березня 2019 11:05
Цікаво! Цими злодіями закриють усі крадіжки, чи тількі деякі!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus