USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затримали молодиків, які збували наркотики на території області

18 Листопада 2021 11:37
У Луцьку затримали двох наркоторговців, які збували заборонені речовини на території області. Вартість вилучених наркотиків – понад 10 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

У рамках опрацювання оперативної інформації на одній із вулиць міста поліцейські виявили 18-річного уродженця Нововолинська під час відшукання «мастер-клада», так званої закладки з великою кількістю заборонених речовин для розповсюдження.

На місці виявлено 30 згортків з речовиною Альфа «PVP», їх вилучили та скерували на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад 10 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що «мастер-клад» молодик забирав для свого спільника, 18-річного мешканця Володимир-Волинського району, який виконував обов’язки закладчика в одному із телеграм-каналів з розповсюдження наркотичних та психотропних речовин.

Нині у поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.
Також учора, під час проведення профілактичних заходів, на автодорозі поблизу Маневич співробітники сектору кримінальної поліції спільно із працівниками ГРПП зупинили автомобіль Opel Astra.
Під час огляду транспортного засобу на килимку біля пасажира поліцейські виявили білий пакет, в якому було 10 блістерів з пігулками, обіг яких заборонено. Наркотичні речовини вилучено та направлено на дослідження.
Відомості зареєстровано в ЄРДР за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Maха Показати IP 18 Листопада 2021 13:42
тільки смертна кара врятує наших дітей від цих ділків.
Ваха до Maха Показати IP 18 Листопада 2021 18:35
І суд Лінча.
Експерт Показати IP 19 Листопада 2021 13:30
Мне через фотографию очень вкус наркоты передаётся, прям штырит и злит от вида

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus