USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затримали п'яного водія, який забруднював дорогу

25 Вересня 2016 10:07
Луцькі патрульні вночі помітили вантажівку, яка забруднювала проїжджу частину.

При перевірці у водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння, тест на приладі Драгер показав 1, 96 проміле, - повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

Окрім того, чоловік не мав при собі відповідних документів на право керування.

Правоохоронці викликали на місце керівника цього водія. Спочатку обоє чоловіків пробували ввести в оману інспекторів, кажучи, що не можуть привезти посвідчення водія, однак після поверхневого огляду дані документи знайшли у керівника, попередивши його про можливу кримінальну відповідальність за приховування правди.

На водія ж, окрім протоколу за статтею 130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп’яніння), склали також протокол за статтею 139 (забруднення дорожнього покриття), статтею 121 (керування транспортним засобом, що має технічні несправності) та винесли постанову за статтею 126 (керування без посвідчення водія) КУпАП.

Посвідчення водія чоловік отримав лише у вересні цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дядя Василь Показати IP 25 Вересня 2016 10:32
Гарний " улов " , план виконали на 200% не заперечую, молодці ! Але чомусь не бачать які є ями на дорогах , що є передумовою аварійності .Складайте протоколи також на тих , хто не дивиться за належним станом доріг , ми ж за них платимо ? На кожному кілометрові дороги буде десятки протоколів !
??? Показати IP 25 Вересня 2016 10:40
Комунальна відповідальність за приховування правди??? При адмін правопорушенні??? Щось нове!!!
Анонім Показати IP 25 Вересня 2016 20:40
Мабуть, віз жом. Ці "жомовози" заощаджують ним всю проїжджу частину, ще й шлейф смороду за ними на хвилин п'ять. В п'ятницю на Львівській дебіл на Зіл з жомом, подібний на цей, поїхав на червоне і не думав зупинятись.
Що далі? Показати IP 25 Вересня 2016 20:49
Де назва фірми,прізвище керівника,водія.Чим забруднювали,що з Зіл-ом.За чий рахунок помиють асфальт?Чому посвідчення на право керування знаходилось не у водія?Купа питань,інформуйте громадян про перебіг справи,можливо іншим потенційним правопорушникам буде уроком,чи «замнем»??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus