USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку затримали торговця зброєю

10 Січня 2019 12:48
В обласному центрі Волині затримали лучанина, який систематично збував вогнепальну зброю (пістолети, перероблені під бойові з травматичних) на території України, під час чергового відправлення зброї (пістолета Макарова) через одного із поштових операторів до іншої області.

Його було викрито та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України за процесуального керівництва прокуратури Волинської області слідчими Слідчого управління та працівниками Управління карного розшуку головного управління Національної поліції в області спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України у Волинській області, повідомили у прокуратурі Волині.

За результатами обшуку за місцем проживання громадянина виявлено та вилучено токарний станок, заготовки для виготовлення пістолетів, їх окремі частини та набої.

Триває досудове розслідування, проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії.

Вирішуються питання про повідомлення затриманому про підозру у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також у незаконному виготовленні й переробці вогнепальної зброї (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 263-1 КК України), і питання про обрання йому запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus