USD 39.56 39.84
  • USD 39.56 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

У Луцьку затвердили правила користування міським пасажирським транспортом

21 Листопада 2018 17:13
В обласному центрі Волині затвердили правила користування міським пасажирським транспортом – тролейбусами та автобусами.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Загальні положення передбачають, що правила користування міським пасажирським транспортом (тролейбусом, автобусом) у визначають порядок проїзду пасажирів та його оплату, порядок обігу електронного квитка, взаємовідносини перевізника, оператора та пасажирів, їх права та обов'язки, враховуючи особливості транспортної інфраструктури та наявність автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

Окремими рішеннями виконавчого комітету можуть вноситись зміни та доповнення до даних Правил, які діють до моменту їх скасування чи видання цих Правил у новій редакції.

Зокрема, правила передбачають дев’ять пунктів: Загальні положення; Терміни та їх визначення; Оплата (реєстрація) та порядок проїзду; Квиток, електронні квитки та їх персоніфікація; Порядок обігу електронних квитків, отримання електронного квитка пасажиром та його поповнення, інші дії з ним; Взаємовідносини оператора та пасажирів; Взаємовідносини перевізника та оператора; Права і обов'язки Пасажира; Інформування пасажирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хм Показати IP 21 Листопада 2018 17:36
А де про психічний стан шоферів? І далі ці психи будуть за рулем?
жора Показати IP 21 Листопада 2018 17:59
кондуктора всеж побачимо чи воділа сам гроші лічити буде за кермом?
До ВН Показати IP 21 Листопада 2018 18:46
Дуже добре що затвердили. А де посилання на те що затвердили чи народу це читати не треба, там щось таємне є?
скептик Показати IP 21 Листопада 2018 20:25
на сайті міськради є інфа про наявність ПРОЕКТУ рішення про затвердження цих правил
Микола Показати IP 22 Листопада 2018 12:27
ВСІ ПРАВИЛА ПОЛОЖЕННЯ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ТРЕБА ВИКОНУВАТИ. Є ВИДІЛЕНІ ЗУПИНКИ ДЛЯ ПОСАДКИ ТА ВИСАДКИ ПАСАЖИРІВ. НА ЯКІ ВОДІЇ МАРШРУТОК НЕ РЕАГУЮТЬ. ТІЛЬКИ ТРЕБА ЛЮДЯМ МАХАТИ РУКОЮ РУКИ ЗАНЯТІ МАХАТИ ТРЕБА НОГОЮ. ТАК ВИХОДИТЬ А ДЕ ТОДІ ПРАВИЛА ПАСАЖИРСЬКОГО ПЕРЕВЕЗЕННЯ. (РЕГУЛЯРНІ)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus