USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затвердили схему розташування МАФів на одній з магістральних вулиць

20 Липня 2016 11:09
Схему розміщення тимчасових споруд на вулиці Ковельській затвердили рішенням виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 липня.

Членам виконкому презентували комплексну схему розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на вулиці Ковельській. Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк зазначив, що йдеться про продовження затвердження комплексних схем для низки вулиць міста, наразі готують ще три схеми, які винесуть на розгляд виконкому та громади.
Своєю чергою, заступник міського голови Сергій Григоренко повідомив, що протягом 2-3 місяців вноситимуть проекти таких схем з метою запобігти встановленню нових МАФів, загалом до кінця року планують охопити до 30-40 магістральних вулиць.

Член виконкому Михайло Щур пропонував внести зміни у пропоновану схему. Так, він звернув увагу на МАФ на розі вулиць Ковельської та Глушець поряд з Центральним ринком. Він пропонував припинити дію об’єкта після завершення дії паспорта прив’язки.

На це начальник управління розвитку підприємництва і реклами Олександр Козлюк зауважив, що підприємець має 40 найманих працівників, продає прохолодні напої, здійснюючи підприємницьку діяльність з 1990-их років. Окрім цього передбачене одне з небагатьох у Луцьку місце для торгівлі живою рибою, тож посадовець просив не підтримувати пропоновану членом виконкому зміну.

Члени виконкому підтримали проект рішення без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus