USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани хочуть розширити стенд загиблим Героям

30 Серпня 2016 09:02
Лучани просять розширити стенд загиблим Героям Небесної сотні та учасникам російсько-української війни.

Петицію з відповідним проханням зареєструвала Надія Дударь на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Стенди героям АТО відіграють важливу роль у процесі формування патріотичної особистості підростаючого покоління. Стенди - це знак пошани, вдячності та пам’яті героям, які віддали за нас свої життя», ‒ зазначає лучанка.

«У зв’язку з тим, що лучани не розуміють у повній мірі масштаби трагедії, яка відбувається на сході України під час проведення так званої Антитерористичної операції, а по суті українсько-російської війни, ГО «Волинський координаційний центр допомоги учасникам АТО» сумісно з волонтерськими організаціями Луцька вимагає розширити стенд «Небесна сотня. Герої України», - йдеться в тексті петиції.

Відтак, на стенді пропонують розмістити фотографії усіх загиблих волинських військових, а не тільки лучан, та обладнати додаткові місця для свічок та квітів. Окрім того, всі заходи пропонують розпочинати з покладання квітів до стенду Героїв.

Станом на 30 серпня петицію підписали 209 осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 7 днів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на сайті Єдиних місцевих петицій зареєстрували звернення, у якому пропонували перенести стенд Небесної Сотні з Театральної майдану на Меморіал Вічної Слави.

Однак таке прохання викликало неоднозначну реакцію у громади. Петиція обурила лучан та місцевих волонтерів. Автора звинуватили у цинізмі, адже в країні триває війна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus