USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку завершують добудову нового корпусу музичної школи №3

27 Травня 2020 20:33
У Луцьку триває добудова нового корпусу музичної школи № 3. Будівельні роботи тут було розпочато минулого року у зв’язку із значною нестачею місць для навчання, відсутністю повноцінної актової зали.

Тож сьогодні, аби проінспектувати роботи, сюди завітали радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк та директор департаменту культури Тетяна Гнатів, інформують на сайті міскої ради.

«Кількість дітей, які бажають займатися в цій школі, значно перевищують її можливості, проте на разі бачимо, що добудова завершується. Плануємо до кінця липня здати об’єкт у експлуатацію: 8 навчальних класів, актовий зал на 200 місць, санвузли, підсобні приміщення. Передбачено також увесь комплекс меблів та інструментів – усього того, що потрібно, аби діти могли комфортно займатися музикою.
Ми вкладаємо ці кошти не в приміщення, ми вкладаємо їх у талановитих дітей», – розповів Ігор Поліщук.

Добудова луцької музичної школи № 3 – давнє прохання батьків мікрорайону та її педагогічного складу. Нові приміщення дозволять дітям розкрити свій талант, а актова зала дозволить проводити повноцінні репетиції, збори, концерти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 27 Травня 2020 21:21
А "Стенвей" для концертов купят?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus