USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зберуться на сімейно-патріотичний фестиваль

16 Липня 2015 10:10
У Луцьку відбудеться сімейно-патріотичний фестиваль «Україна – нація переможець». Його головна мета – допомога АТО, - повідомляють організатори заходу.

Так, зі слів Леоніда Лаби, такі заходи повинні відбуватись у нашому місті, щоб лучани та гості міста могли відпочити у приємній атмосфері свята та допомогти бійцям у зоні АТО, адже вони потребують нашої допомоги щодня. Фестиваль відбудеться 25-26 липня на іподромі у Луцька і триватиме з 12:00 до 22:00.

У рамках фестивалю будуть відбуватися pop, rock, dj-марафони. Зокрема, поп-марафон з 14:00 до 16.30, рок-марафон з 16.30 до 19.00 та dj- марафон з 19- до 22.

Участь у фестивалі також візьмуть Djlion, DjKhvoiniKov, DjStig , DjMagpie, DjScamp, DjAdekvat, DJBigBoy, DJMagPay, гурти EganovProject, Давня Казка, Інстар, лауреат пісенних конкурсів співачка Олена Зубіхіна, лауреат пісенних конкурсів та фестивалів Юрій Литвинюк, школа східного танцю «Аміра» та її керівник 2-кратна чемпіонка України Анжеліка Арутюнян.

Буде представлена на заході і фотовиставка – «Спалах-АРТ» (про Крим), вокальний колектив «Лісова пісня», вокально хоровий колектив «Перлина».

«У ці нелегкі часи кожен українець повинен стати надійною опорою та сильним тилом для хлопців, які відстоюють суверенність нашої країни, і саме в тилу, в повному захисті ми повинні об’єднуватись та максимально допомагати їм у спільній меті – перемозі!» - зазначив теж один із організаторів фестивалю Андрій Мошковський.

Під час фестивалю заплановані і майстер-класи(плетіння з соломи та сіна, виготовлення віночків та державної символіки), смачна кухня, спорт-містечко, конкурси, дитячі аніматори, виставки.

Також народні умільці, під керівництвом майстрині Неоніли Кухарук виставлять стіл із виробами, які зможуть купувати усі гості фестивалю під час аукціону, виручені кошти волинські умільці передадуть організаторам на потреби армії.

На найменших відвідувачів фестивалю чекатиме дитяче містечко, де батьки зможуть залишати свої чада на професійних аніматорів, які знають як розвеселити малечу. Працюватиме дитяче містечко з 12:00 до 18:00.

По закінченню фестивалю Луцький театр вогню «Fire Dance» покаже, зі слів організаторів, одне з найяскравіших шоу-програм, які бачили лучани.

Вхід: 10 гривень. Усі зібрані кошти ідуть на підтримку АТО.

Організатори: ГО «Самооборона», ГР «Оберіг».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Показати IP 16 Липня 2015 13:37
А арутюнян там яким боком? До чого? Нема нікого кращого і доречнішого?
мішка Показати IP 16 Липня 2015 16:08
арутюнян то нормік, а ось вісім діджеїв (безтолкових нероб) на сімейно-патріотичному фестивалі навіщо?
Аліса Показати IP 16 Липня 2015 16:17
Видно Лаба знову у міську раду хоче...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus