USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку збирають підписи «за» студію друку шрифтом Брайля. Петиція

14 Травня 2016 22:30
Підписи «за» створення студії друку шрифтом Брайля «Braille Studio» збирають у Луцьку.

Відповідну петицію зареєстрував Віталій Ткачук на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Планують реалізувати у «Braille Studio» простір рівних можливостей для повноцінного включення незрячих людей в українське суспільство через створення належних умов для їх навчання, пізнання, розвитку, інтеграції.

Мета – створення інтелектуально-розвиваючого інклюзивного середовища на основі використання шрифту Брайля і сучасних технологій для забезпечення освітніх, інтелектуальних, професійних потреб незрячих дітей та дорослих в Україні.

Статті витрат ініціативи: ноутбук з адаптивним програмним забезпеченням (тифлокомплекс), папір брайлівський спеціальний, ламінатор, плівка для ламінування, біндер (брошюровщик) для металевих пружин, пружини металеві для брошурування, теки для оправи брайлівських книг, зарплата для одного фахівця.

За станом на 14 травня ініціативу підписали 26 осіб. До кінця голосування залишилося 8 днів.

Нагадаємо, напередодні у Луцьку створили соціальний ролик для створення студії друку шрифтом Брайля «Braille Studio». Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцьку створюють студію друку шрифтом Брайля. Також шрифтом Брайля надрукували перший в Україні молитовник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто лучанин Показати IP 15 Травня 2016 00:52
Непогана ідея
Віталій до Просто лучанин Показати IP 15 Травня 2016 10:12
Дуже дякую)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus