USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку здійснюють незрозумілі соцопитування

16 Червня 2015 12:37
Незрозумілі соцопитування мешканців здійснюють у Луцьку, при цьому записують номери телефонів людей та їхні місця роботи.

Міліція закликає громадян бути обережними і не довіряти незнайомцям.

Про це повідомляє «Район. Луцьк».

Зокрема, вулицею Винниченка сьогодні, 16 червня, ходить російськомовна жінка, яка представилася журналістам як Ольга Чернекуцатова, дослідниця.

Пані, яка здійснює опитування, каже, що вона – волонтер і збирає дані, аби зрозуміти зайнятість населення. Спочатку Чернекуцатова зазначала, що всі відомості робить тільки «особисто для себе».



Потім каже: «я не з Луцька, працюю на одну фірму, яка проводить дослідження по зайнятості населення». Будь-яких контактів фірми, назви соцдослідження чи будь-чого іншого жінка не повідомила.



Цікаво, але жодних документів, свідоцтв реєстрації, посвідчень у пані не було. Навіть більше, Ольга Чернекуцатова записувала дані мешканців на звичайний листок паперу А4, розкреслений вручну. Серед інформації, яку просила пані Ольга у людей: ім’я, номер мобільного, де працюєте, посада, чи все влаштовує і щоб хотіли змінити у своїй роботі.

У свою чергу, волинські правоохоронці закликають громадян бути обережними і не довіряти незнайомцям. Якщо у вас виникають підозри – вимагайте документи у цих осіб і звертайтеся до міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Люда Показати IP 16 Червня 2015 13:03
В Горохові теж ходила жінка проводила соцопитування по квартирах. ЇЇ цікавило чи влаштовують органи влади, депутати різних рівнів. Кого підтримають на виборах до Верховної ради. Питала номер телефону та ім'я, мотивуючи тим, що її будуть перевіряти. А взагалі - то люди не обізнані, відкриваєш двері, а тут як сніг на голову-соцопитування. Склалось таке враження, що це від Пана Курчака, бо її щось дуже він цікавив.
Мирослав до Люда Показати IP 17 Червня 2015 11:45
Хіба у нас проводити опитування та знайомитись з людьми, хоч і у дещо дивний спосіб, заборонено законом, чи навіть суспільною мораллю? Хіба для цього потрібні якісь документи, свідоцтва чи посвідчення? Вона ж не номер кредитної картки просила з пін-кодом.
Угу Показати IP 16 Червня 2015 13:38
Розвелось останнім часом "волонтерчиків"..То гроші збирають "на потреби військових" чи ще чогось, то особисту інформацію випитують..
Липа Показати IP 16 Червня 2015 13:58
Российско-мовна... елки конопатые, дык, в АТО процентов 80 - российско-мовных и что теперь?)))
... Показати IP 16 Червня 2015 14:37
а я думаюжіночка просто так знайомиться з чоловіками.Надивилась по СТБ як пікапити мужиків ,вот і вирішила спробувати.А ви спалили її)
Хлоп Показати IP 16 Червня 2015 15:15
Для ВН "російськомовна" - це вже апріори підпадає під підозру, інакше для чого робити наголос на цьому? А якщо ще і анкетує, то майже вже вербує в ДНР/ЛНР. На жаль, не знаємо, чи не штунд? Треба бути уважними до кінця, ВН, ворог не спить!
1313 Показати IP 16 Червня 2015 15:22
Ця пачемучка-кудесніца ще просто не нарвалась.....
Джулія Показати IP 16 Червня 2015 22:35
Черговий "Гербалайф".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus