USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Газету «Луцький замок» частково фінансуватимуть з міського бюджету

27 Квітня 2016 18:17
Рішення про вихід зі складу засновників комунальної газети «Луцький замок» ухвалили у міськраді. Попри це, газета отримуватиме підтримку з міського бюджету протягом трьох років.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Як повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, відтепер власником видання буде трудовий колектив. Відповідно до законодавства, міськрада зобов’язана зберегти договір оренди приміщення, що на вулиці Ковельській, 4 за 1 гривню на рік та продовжити його на 15 років.

Депутат Григорій Пустовіт відзначив, що газета була специфічним органом, що свідомо йшов на жертви, пов’язані з читабельністю, віддано публікуючи документи міськради. Хоча це не завжди було цікаво читачеві, газета чітко виконувала зобов’язання, покладені на неї.
Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Квітня 2016 22:50
На місті покровського боротьбу з наркотиками і наркоманами почав би з чоловіка який сидить біля нього по праву руку однопартієць Петро алко магнат, але якось дивно один однопартієць б'є по нарко залежності другий по алко бізнесу закриває розливайкі !!! Вони тебе Петя хочуть по світу пустити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus