USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зі снігу в Луцьку витягнули дві вантажівки та тролейбус

9 Лютого 2021 12:36
Станом на 12:00 9 лютого працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області здійснили 3 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт на автошляхах міста Луцька.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

Зокрема, на проспекті Відродження працівники 1 Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька вивільнили зі снігового замету вантажівку. Ще одну вантажівку встановили на стійку ділянку дороги в районі вулиці Ковельської працівники групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області.

Крім того, бійці групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення працювали також в районі вулиці Словацького, де у скупченні снігу застряг тролейбус (без пасажирів). Рятувальники відбуксирували тролейбус на стійку ділянку автодороги.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 3 одиниці техніки, працювали 12 рятувальників.
Як повідомлялося раніше, за минулу добу рятувальники вивільнили зі снігових заметів 82 автомобілі, серед яких – 8 рейсових автобусів та три швидкі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 9 Лютого 2021 13:12
погодьтесь повний п№;%ць в центральній частині місте рятувальники витягають тролейбус.... а там далині виднівсья фонтан за кілька мільйонів гривень а в парку яскраво блимали лампочки.....
Отправлено Показати IP 9 Лютого 2021 14:41
Це не дивно..... Не чистять снiг
007 Показати IP 9 Лютого 2021 15:37
Тому що не чистять і не посипають . 2 трактори на весь Луцьк і то один з них більше стояв взагалі без водія на вулиці молоді , стережуть свіжо покладену бруківку , за рогом вулиця Відродження таке враження що це якийсь хутір , і тротуари там цілу зиму ніхто не чистив снігу по коліна . Ж А Х !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus