USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку з’явилося «джерело» революційної води канген*

20 Червня 2017 08:00
Канген воду, що зволожує тіло на клітинному рівні, омолоджує організм, сповільнює процес старіння, покращує сон, допомагає схуднути, надає більше енергії, знімає стрес, зміцнює імунітет та допомагає організму боротися із хворобами та вірусами, є мікрокластерною, антиоксидантною та лужною, презентували у Луцьку.

Про властивості канген води розповів топ-менеджер компанії «Enagic» Джон Свордстром з Редондо Біч, штат Каліфорнія, США. Джон Свордстром - Посол американського інституту по боротьбі з раком, а також спеціаліст з молекулярної гідратації. Він є фахівцем, який допомагає людям у боротьбі з такими хворобами як рак та діабет. Джон подорожує світом із лекціями та тренінгами, де розповідає, як можна запобігти таким хворобам, а також - як досягти помітних результатів у лікуванні, якщо людина вже захворіла.

Зі слів Джона Свордстрома, він раніше скептично ставився до повідомлень про користь канген води, але, коли почав її регулярно вживати, то отримав приголомшливі результати. Компанія зараз має кращі показники економічного росту, ніж «Microsoft», «Apple» та «McDonalds» разом узяті. Слово «Канген» в перекладі з японської означає «назад, до джерел». Саме таку назву технології іонізації води дала компанія «Енаджік» (Enagic) – лідер на ринку серед генераторних систем безперервного електролізу води, яка виробляє спеціалізоване обладнання вже протягом більше чотирьох десятиліть. У своєму портфоліо компанія має більше шести моделей систем, які не просто фільтрують воду, але дають можливість власноруч обирати рівень рН та за допомогою електролізу надають їй особливих корисних властивостей.

Воду канген виготовляють за революційною японською технологією. Зауважимо, що Японія відома найвищою середньою тривалістю життя населення – однією з причин довголіття японців називають вживання води канген.

Джон Свордстром зауважив, що здоров’я людини базується на таких простих, але важливих деталях, як вода, спорт, харчування та сон. Після повітря вода є другим найважливішим компонентом для людини, адже на 75% тіло складається саме з води .

У світі налічується чотири джерела, вода у яких отримала славу винятково цілющої. Це Лурд у Франції, Норденау у Німеччині, Тлакот у Мексиці та Делі в Індії. Як показали результати досліджень, вода з цих джерел має спільні характеристики, зокрема, активний водень. Відтак, воду з них називають алкалиновою, або лужною. Саме таку цілющу лужну воду і виробляють іонізатори фірми «Енаджік».

Окисно-відновний потенціал: чому канген вода корисніша, ніж решта напоїв

Під час презентації канген води у Луцьку продемонстрували шкалу різних речовин відповідно до окисно-відновного потенціалу. Так, речовини, які знаходяться у плюсовому діапазоні, роблять клітини старішими. Найбільше окислюють організм газовані напої, спортивні напої, вода з крану та дистильована вода. Від’ємний показник мають зелений чай, рибячий жир та канген вода (ці речовини мають протизапальну дію та запобігають старінню).

У рамках презентації виміряли рівень ОВП для низки рідин – різних видів мінеральної води та солодких газованих напоїв. Усі види мінеральної води, а також солодка газована вода, вода з Оконських джерел та вода з крану опинилися у плюсовому діапазоні, натомість канген вода – у від’ємному, що є показником якості. Це означає, що лише канген вода ефективно нормалізує pH організму та сприяє омолодженню клітин.

Вольтаж тіла людини може показати, чи існує можливість росту ракових клітин, а для формування нових клітин показник вольтажу повинен бути - 50 мілівольт (такий показник притаманний дітям). Здорові дорослі мають показник - 25 мілівольт. Аналогічно канген вода має мінусовий вольтаж, на відміну від більшості інших напоїв. Тобто цей мінусовий вольтаж вода приносить в організм, що збільшує здатність людини протистояти хворобам.

Нормальний середній рівень pH організму людини становить 7,0 (фіолетовий спектр, як можна побачити на схемі). Перевіривши рівень рідин, додавши до них pH краплі, можна з’ясувати, що канген вода є найбільш лужною. Якщо додати канген воду до інших рідин, ті підвищують рівень лужності, змінюючи колір до синього і фіолетового діапазону. До прикладу, 19 склянок канген води потрібно, щоб нейтралізувати стакан мінеральної води, 32 склянки – щоб нейтралізувати стакан будь-якого софт-дрінку. Саме через вживання таких напоїв рак нині випереджує хвороби серця як вбивця №1 у світі – з 1950-их років донині софт-дрінків (солодких газованих напоїв) ставало усе більше.

Важлива властивість канген води – мікрокластерність. Так, молекули води з’єднуються в кластери, які часом є настільки великими, що не можуть пройти крізь стінки клітин людського організму. Відомий вчений Пітер Агре, який отримав Нобелівську премію за підтвердження явища мікрокластерності, довів, що для того, аби проникати крізь стінки клітин, кластери води повинні мати 5-6 молекул. Звичайні кластери H2O мають 15-20 молекул, тож їм складно бути поглинутими організмом.

Наприклад, після занять спортом, випивши багато води, людина може відчувати, що вода «булькає» всередині. Це відбувається через те, що кластери молекул води настільки великі, що не можуть проникнути крізь стінки клітин. Але канген машини розбивають ці кластери. Приклад цього можна побачити, заливши пакетики з чаєм звичайною водою з крану та канген водою – канген вода набуває кольору чаю, а колір звичайної води майже не змінюється. Отже, канген вода має здатність наповнювати водою клітини організму, здійснює детоксикацію та насичує киснем організм у 400 разів краще, ніж будь-яка інша вода.

Лікар Хірошімі Шінья, який належить до топ-5 лікарів світу і через якого пройшли до 400 тисяч хворих, не приймає пацієнтів, якщо ті не п’ють канген воду регулярно (принаймні, протягом двох тижнів). Таким чином, він єдиний лікар з нульовим відсотком онкохворих серед пацієнтів. Вживання цієї води допомагає позбутися онкозахворювань. Місяць використання води із сильним кангеном (pH 11,5) у якості спрея для шкіри допомагало, наприклад, вилікувати псоріаз.

Від дезінфекції до краси та омолодження організму: види іонізованої води

Прилад К8 виробляє п’ять видів води: канген воду трьох рівнів pH (8,5, 9,0 та 9,5); фільтровану воду 7,0" воду краси 5,5; сильно лужну воду канген 11,5 та сильно окислену воду 2,5.

Питна канген вода є мікрокластерною та лужною. Революційна технологія води канген полягає у протизапальній дії та запобіганню старінню, чому сприяють антиоксиданти. Канген вода очищує наше тіло зсередини, допомагає вирівняти кислотно-лужний баланс і діє глибоко на клітинному рівні. Все це сприяє детоксикації організму. Відтак, для досягнення найкращих результатів спеціалісти рекомендують розчинати споживання канген води із 8,5 рН, потім 9,0, а потім 9,5 рН. Ця вода має значно кращі властивості, ніж будь-який вид мінеральної та джерельної води, та є найліпшим антиоксидантом - найбільш ефективно проникає у клітини організму та допомагає подолати різноманітні захворювання. Вона підвищує здатність організму до засвоювання корисних речовини, що робить споживання вітамінів та мінералів більш ефективним. Також ця вода чудово підходить для щоденного вживання.

Вода краси (5,5 pH) може замінити води-тоніки та відновити нормальний pH шкіри обличчя. Таку рідину можна використовувати також до і після гоління. Вона найкраще підходить для зволоження та захисту від бактерій і, на відміну від звичаної води, не сушить шкіру. Окрім того, це гіпоалергенний засіб, без додаткових хімічних засобів.

Сильно окислена вода (2,5 pH) руйнує усі бактерії та мікроорганізми та у 100 разів потужніша, ніж білизна. Така вода вбиває сальмонелу, вірус ебола тощо протягом 20 секунд. Вона дозволяє отримати неймовірні результати хворим на псоріаз, рак шкіри, гангрену. Вода вимиває плями з килимів, кров з одягу тощо.

Сильна канген вода (11,5 рН) діє як сильний знежирювач, тому чудово підходить для прибирання і миття. Вона змиває залишки добрив та пестицидів з овочів та фруктів, а також є альтернативою пральному порошку – чудово підходить для людей з чутливою шкірою. Дію сильної канген води можна перевірити, заливши нею та водою з крану помідори. Якщо олію змішати із звичайною водою з-під крану, то цих два компоненти відділяться один від одного. Натомість, коли олію змішати з канген водою, то вона почне емульсувати. Це пов’язано і з томатами: ті з них, які були залиті канген водою, втратили пестициди (що можна побачити за жовтим кольором рідини) та набули кращого смаку. А от звичайна вода з крану не має здатності емульсувати олійні розчини пестицидів та гербіцидів і очищувати від цих шкідливих речовин овочі. Є багато шеф-кухарів, які використовують цю воду лише для приготування страв, заради смаку. Якщо мити овочі та фрукти канген водою, їхній строк придатності до вживання збільшитися у 4-5 разів.

Вчені зі світовим іменем – про важливість води та причини усіх хвороб

Відомий вчений Анрі Коанда, якого називають батьком гідродинаміки, багато років вивчав довголіття народу Хунза у північному Пакистані. Виявилося, що народ, який зовсім не хворіє на онкозахворювання, споживає воду з високим вмістом антиоксидантів, сильно лужну та мікрокластерну, що і є причиною довголіття та здоров’я. Представники народу Хунза зберігають здатність народжувати дітей навіть у віці 80 років.

Винахідник васкулярного стенту доктор Хорст Фільцер стверджував, що склянка канген води допоможе отримати більше антиоксидантів, ніж споживання фруктів та овочів протягом усього дня.

Вчений Отто Генріх Варбург, який отримав Нобелівську премію у сфері онкології, запевняв, що причини усіх хвороб – сильне закислення нашого тіла. Науковець проводив дослідження над пухлинами тварин та бачив, що кров, яка виходить зі злоякісних утворень стає дуже кислою. Він став закачувати в пухлини сильно лужну кров і ті починали зменшуватися. Кров на 91% складається з води, а канген вода у 10 тисяч разів більш лужна, тому може робити неймовірні речі з людським організмом.

Двічі лауреат Нобелівської премії Лінус Паулінг говорив, що, коли тіло стає занадто окисленим, відбувається пошкодження артерій, клітин шкіри, легенів, печінки, зниження захисних сил організму, виведення кальцію з кісток, хронічне безсоння тощо. До прикладу, для підвищення лужності, організму потрібен кальцій у воді і закислений організм починає шукати кальцій всередині себе, у кістках і суглобах – таким чином він його забирає в закислені місця, наприклад, кишечник, внаслідок чого відбувається руйнування кісток.

Знаменитості, які зробили вибір на користь канген води

Серед відомих особистостей, які вживають канген воду, – Білл Гейтс, який мав проблеми зі здоров’ям, імунною системою, має 27 лікарів, які працюють на нього цілодобово. Позитивна динаміка його стану розпочалася через 2 тижні вживання канген води. На сьогодні у Біла Гейтса, людини, яка купує для себе лише найкраще, встановлено у будинку 16 іонізаторів. Канген воду постійно вживає і відомий рок-музикант Карлос Сантана, низка спортсменів та багато інших знаменитостей.

Допомагала від болю в колінах ця вода і олімпійським чемпіонам. Гравці у американський футбол кажуть, що після тренувань та ігор більше не відчувають жорсткого виснаження завдяки канген воді.

Обрали для себе канген воду також такі знаменитості, як колишній президент США Барак Обама, відомий кіноактор Леонардо Ді Капріо, американський спортсмен Тайгер Вудс, актор Бред Пітт, співачка Дженніфер Лопес, рок-музикант Стівен Тайлер та багато інших.

Аргументи на користь вибору канген води та її ефективність

Отже, використання різноманітних видів води канген дозволить поліпшити стан здоров’я, подолати різноманітні хвороби, здійснити детоксикацію організму, а також замінити косметичні та миючі засоби на ті, які безпечні для здоров’я.

Питна канген вода, окрім детоксикації організму, дозволить заощадити на купівлі мінеральної води та інших напоїв, що продаються у пластикових пляшках. Поєднання лужної води з лужним харчуванням для спортсменів дозволить швидше відновлюватися після тренувань, долати наслідки травм та запальних процесів.

Канген вода може замінити води-тоніки та інші косметичні засоби для шкіри. Найдорожчі креми для шкіри мають pH 5,5, як і канген вода краси, яка є натуральною та діє ефективніше.

Окислена вода замінить «Білизну» та інші миючі засоби для дезінфекції, наприклад, ванн та туалетів. Сильна канген вода (11,5 pH) стане незамінною у приготуванні їжі, митті овочів та фруктів. Вона у сотню разів потужніша, ніж хлорка, і при цьому така вода абсолютно безпечна для здоров’я.


Мікрокластерну, антиоксидантну та лужну канген воду можуть собі дозволити не лише знаменитості, а й пересічні громадяни. Відома у світі революційна технологія канген води відтепер стала доступною у Луцьку, після таких міст як Київ, Львів, Івано-Франківськ та Рівне. В ефективності канген води вже встигли переконатися лучани – вода допомогла у лікуванні хвороб шкіри (до прикладу, такого хронічного захворювання як вітиліго) та захворювань шлунку.


У центрі канген води, що працює у Луцьку на вулиці Крилова, 1, можуть докладніше розповісти про її властивості, допоможуть обрати канген воду для себе, безплатно виміряють рівень окисно-відновного потенціалу та pH різних рідин. З клієнтами, які мають онкозахворювання, діабет, захворювання шкіри, безсоння, співпраця відбувається на пільгових умовах.
https://kangen-water.com.ua/

https://www.facebook.com/kangenlutsk/

https://www.facebook.com/kangen.lutsk.5

https://www.instagram.com/kangenlutsk/
Контакти: (093) 361-17-70.

[email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus