USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зіграють у футбол, щоб допомогти «Азову»

24 Березня 2015 18:45
Благодійний футбольний турнір імені Андрія «Хоми» Снітка влаштують у Луцьку в неділю, 29 березня, об 11:00 на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, – інформує один із організаторів заходу заступник декана Інституту фізичної культури та здоров’я Василь Пантік.

Нагадаємо, що Андрій Снітко, студент Інституту фізичної культури та здоров’я СНУ імені Лесі Українки, загинув 20 серпня 2014 рокув бою за Іловайськ. Він врятував свого побратима, теж студента СНУ, Сергія Денисюка від смерті – прикрив його собою від гранати.

Турнір у пам’ять про героя вирішили організувати, насамперед, для того, щоб допомогти хлопцям з «Азова» – тим луцьким студентам, які й досі там воюють. Серед них і згадуваний Сергій Денисюк – після поранення у стегно у серпні минулого року хлопець восени знов повернувся на передову.

Долучитися до заходу можуть усі охочі, попередньо зареєструвавшись на сторінці події у соціальній мережі.

До слова, участь у турнірі коштує 200 гривень з команди. Кількість гравців в одній – 7 чоловік, плюс 3 на заміні.

Василь Васильович також розповів, що взяти участь вже зголосилося 12 команд, дві з яких – це команда Інституту фізичної культури та здоров’я СНУ та збірна з різних факультетів. «Решта – небайдужі лучани, які цікавляться спортом», – додав співрозмовник.

Також під час матчу студенти будуть збирати гроші у скриньки. Всі кошти – і від вступного внеску, і зібрані протягом заходу, організатори, а це Цивільний корпус полку «АЗОВ» Волинь та Інститут фізичної культури і здоров'я СНУ імені Лесі Українки, передадуть бійцям на схід.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саша Показати IP 25 Березня 2015 09:05
Справжній Герой! Вічна пам_ять!!!!
Доктор Хаус Показати IP 25 Березня 2015 09:27
Пантік, ти ще й тут грошей хочеш заробити....
Герой до Доктор Хаус Показати IP 31 Березня 2015 23:37
Під час футбольного турніру кошти збирав цивільний корпус полку "Азов", усі зібрані фінанси передадуть на потреби вояків, без посередників! А що ти зробив для підтримки нашої Армії, Доктор Хаус?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus