USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку зірки «Динамо» зіграли товариський матч з прикордонниками

12 Липня 2022 17:29
Сьогодні, 12 липня, відбувся товариський матч між ветеранами київського «Динамо» та футбольною командою луцьких прикордонників.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Ідея організувати такий поєдинок виникла, коли на одному із пунктів пропуску волинські прикордонники впізнали легендарних динамівців: Олега Саленка, Сергія Коновалова, Анатолія Безсмертного, Юрія Дмитруліна та інших.

Як розповів командир Луцького прикордонного загону Сергій Лозінський, він і запропонував титулованим футболістам провести дружній матч для підтримки бойового духу охоронців кордону.

Перед початком матчу обидві команди від імені депутатів та очільника Волиньради привітав заступник голови Григорій Пустовіт.

«Сьогодні у спортивній боротьбі зійдуться особливі гравці – наші оборонці кордону, які першими прийняли удар агресора і які зараз на полі бою виборюють наш суверенітет, і зірки вітчизняного футболу, які на спортивних полях упродовж багатьох років здобували славу та визнання нашої країни у світі. І хто б у сьогоднішньому матчі не став переможцем, я переконаний, що цей поєдинок прислужиться нашій спільні перемозі, а наступний дружній матч пройде під мирним небом і серед переповнених глядацьких трибун», – висловив упевненість Григорій Пустовіт.

Читати ще: Понад сто років на варті рубежів: луцькі прикордонники відзначили річницю заснування загону

Володар призу «Золота бутса», рекордсмен чемпіонатів світу за кількістю забитих в одному матчі м'ячів, іменитий бомбардир Олег Саленко розповів, що на пропозицію волинських прикордонників про товариську зустріч погодилися відразу та з радістю.

Команда ветеранів «Динамо» саме повернулася з-за кордону, де постійно проводить благодійні турніри, а усі зібрані кошти передає на потреби ЗСУ. Окрім того, з 2014 року динамівці вже мають за добру традицію організацію дружніх футбольних поєдинків з військовослужбовцями об’єднаних сил оборони. Востаннє такий матч вони зіграли у Бородянці.

Що ж до гри з волинськими прикордонниками, то вона завершилася товариською нічиєю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus