USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку змагаються найсильніші самбісти України за місце в збірній команді

17 Березня 2017 19:29
Понад 200 спортсменів з усіх регіонів України, окрім Криму, приїхали на Волинь змагатися у боротьбі. За підсумками змагань, найкращі спортсмени представлятимуть честь України на чемпіонаті Європи.

Кубок України серед чоловіків і жінок зі спортивного та бойового самбо розпочався в Луцьку 17-го березня у залі Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи в Луцьку.

На початку офіційного відкриття до присутніх звернувся заступник Міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович, зачитав вітання від свого керівника та вручив подяки від Прем'єр-міністра України.
Серед нагороджених й головний тренер національної збірної команди України з боротьби самбо, Заслужений тренер України Михайло Руденко, який зауважив, що Волинь – рідний для нього край.
«Приємно, що тут зібралася представники майже усіх регіонів, навіть є команди з численними представниками Донецької та Луганської областей. По завершенню змагань призери лишаться на тренувальні збори в Луцьку. Тут хороша для цього база, адже є багато місць, де можна добре підготуватися. Дякую й за гідну організацію змагань. Приємно, що самбо тут поважають й дають можливість цьому виду спорту розвиватися. Взагалі самбо набирає обертів у нас в державі, адже є, фактично, базовою системою підготовки спортивно-прикладної функціональності організму бійця. Як зазначив радник міністра оборони, що це є фундаментом хорошої підготовки для бійців збройних сил», - розповідає Руденко.
Як зазначив Президент Національної Федерації Самбо України Вадим Рогач, змагання зібрали під одним дахом еліту Українського самбо.

«Ми знову з вами на чергових важливих стартах у цьому році. Тут еліта українського самбо й символічно, що ми знаходимося на знаменитій Волинській землі, яка є одним із історичних ценрів нашої держави. Хай героїчна земля усім вам додасть сил, принесе удачу й переможуть найсильніші. Бажаю також і чесного суддівства», - побажав Рогач.
Змагання триватимуть два дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus