USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку змінили маршрут №149: автобус не їздитиме до села Небіжка

19 Липня 2023 16:29
В обласному центрі Волині змінили схему руху автобусу №149. Його кінцевою зупинкою знову буде село Озерце.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як відомо, з 12 червня, відповідно до укладеного договору, на приміському автобусному маршруті №59 «Луцьк – Небіжка» перевезення пасажирів розпочав перевізник ФОП Федік Б.В. Іншим проєктом рішення на цьому маршруті збільшили кількість автобусів до двох одиниць.

Своєю чергою, перевізник ФОП Варшава В.М. звернувся до міської ради, аби внести зміни у схему руху приміського автобусного маршруту №149 «Луцьк – Небіжка». Зокрема він просив припинити рух автобусів до села Небіжка та встановити кінцеву зупинку в селі Озерце.

Таким чином, члени виконкому скасували своє попереднє рішення про продовження руху автобусного маршруту №149 до села Небіжка.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus