USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змінили схему маршруту №32

22 Серпня 2019 10:03
Аби закрити проблему сполучення мікрорайону Вересневе із Луцьком, члени виконавчого комітету Луцької міської ради змінили схему маршруту № 32.

Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 22 серпня.

Як пояснив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, свого часу цим маршрутом їздив № 23, але через збитковість перевізник відмовився обслуговувати цей напрямок.

«Та ж сама історія з маршрутом № 4 – перевізник також відмовився їздити. Тож, за станом на сьогодні закриті два потрібні лучанам маршрути. Тому ми пропонуємо продовжити маршрут № 32, який доїжджав до вулиці Львівської. Тепер перевізник погодився їхати на 3,2 кілометри далі до вулиці Корольова, що знаходиться у мікрорайоні Вересневому. Погодження перевізника є», – зазначив головний транспортник Луцька.

На це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що його надзвичайно обурює така поведінка перевізників, зокрема порушення ними умов тендеру:

«В нас є маршрути збиткові, але є й прибуткові. Ми розуміємо, що перевезення – це бізнес, і перевізник не повинен нести збитки. Але як це виходить, коли перевізник залишає собі прибутковий маршрут, а натомість відмовляється від збиткового? Це непорядно і потрібно називати прізвища горе-перевізників. Вони порушили угоди тендеру, всі можливі домовленості, правила, які до цього працювали. І, слава Богу, що знайшовся перевізник, який погодився возити людей за маршрутом № 32», – зауважив посадовець.

Натомість, Володимир Степанов акцентував, що порушив умови тендеру перевізник АТП 10701.

Разом із тим член виконкому Ігор Алєксєєв зазначив, що Луцьк – на межі великого колапсу, зокрема бунту перевізників, які звикли диктувати власні умови владі.

«Ми стаємо заручниками, обслуговуючим персоналом перевізників. І ситуація буде лише погіршуватись. До прикладу, завтра закриють ще два маршрути. І одного «чудового» ранку ми прокинемось і нам не буде чим їхати», – наголосив Ігор Алєксєєв.

«За станом на сьогодні, «великі» перевізники вимагають підняття ціни, але тим часом ми не бачимо жодних покращень надання сервісу перевізниками пасажирам», – додав Михайло Щур.

Таким чином, члени виконкому проголосували «за» зміну маршруту № 32.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Внук Показати IP 22 Серпня 2019 10:28
Послати тих жлобів перевізників під три чорти із їхніми корчами які димлять як локомотив на вугіллі. Купити тролейбуси чи великі автобуси і зробити транспорт муніципальним.
Сторонній до Внук Показати IP 22 Серпня 2019 10:56
Було б прекрасно, але наскільки це можливо реалізувати - досить цікаве питання.
А до Внук Показати IP 22 Серпня 2019 12:21
Як в Пол
скептик Показати IP 22 Серпня 2019 11:29
сподіваюсь, що із запровадженням безготівкової форми оплати за проїзд влада зробить реальні кроки для покращення рівня надання послуг з перевезення пасажирів
віктор Показати IP 22 Серпня 2019 13:09
Чому б місту не вкладати податкові надходження від перевізників у розвиток муніципального транспорту ? Нехай юристи продумають тексти договорів, де передбачалась би відповідальність перевізників перед містом та людьми, тоді кожен би десять разів подумав, перш ніж розривати договір в односторонньому порядку. А то як у дитячому садку: сьогодні я хочу перевозити людей, а завтра - образився на всіх і не буду. Так не робиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus