USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку змінили схему руху тролейбусів №1 та №2

23 Червня 2019 18:52
У Луцьку змінили схему руху тролейбусів № 1 та № 2.

За новою схемою тролейбуси рухаються вже з 22 червня, інформують на сайті ЛПЕ.

У вихідні та святкові дні тролейбуси будуть курсувати за маршрутами №№ 1а та 2а без заїзду на КРЗ. Розворотом і кінцевим пунктом буде зупинка «Вул. Домни Гордіюк».

В будні дні тролейбуси зазначених маршрутів у міжпікові години також будуть курсувати за маршрутами №№ 1а і 2а без заїзду на КРЗ.

Детальніше з графіком руху тролейбусів можна ознайомитись тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Х Показати IP 23 Червня 2019 20:20
Вже дістали. Ми де живемо, в місті чи селі? Чому я маю від зупинки ще йти хтозна скільки, а не вийти там де зручно? А враховуючи що на Молоді вже який рік не хочуть визнавати існування тротуару біля бібліотеки, та не проводять там ніяких робіт з латання ям (хоча б), дійти в пізню пору ще й стає справжнім випробуванням. Що стосується тролейбусів, то навряд маршрути 1 і 2 стали більш прибутковими, ніж були 4 і 5. Чому вони не курсують до 23-ої як #15? Катання цілий день людей пільгової категорії не дасть прибутку до якого вони так прагнуть, тільки ось зрозуміють вони це коли небудь чи ні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus