USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підвищили тарифи на утримання окремих луцьких будинків

4 Серпня 2016 12:30
У Луцьку змінили тарифи на послуги з утримання будинків, будинкових споруд та прибудинкових територій, що надаються ПАТ «Електротермометрія», зокрема для гуртожитків на бульварі Дружби Народів, 4 та на вулиці Шевченка, 88.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету.

Так, про зміни до проекту рішення «Про тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються ПАТ «Електротермометрія», розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась.

З його слів, відтепер мешканці гуртожитка на бульварі Дружби Народів, 4 сплачуватимуть 2,343 гривні за метр квадратний, а ті, хто живуть на вулиці Шевченка, 88 – по 2,05 гривні за квадратний метр.

«Протягом строку дії попереднього тарифу, з червня 2011 року до липня 2016 року та з серпня 2012 року до липня 2016 року, відбулося підвищення: розміру мінімальної заробітної плати відповідно до законодавства, ціни на електроенергію, вартості вивезення побутових відходів. Відбулися зміни у бік зменшення, зокрема зменшився розмір єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. З 1 січня він 2016 становить 22%, замість, передбаченого в діючому тарифі – 37,6%. ПАТ «Електротермометрія» розрахувало тарифи на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій відповідно до Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та при будинкових територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року №869», - скав Юрій Крась.

Нагадаємо, із проханням підвищити тарифи для вищезгаданих будинків до Луцької міської ради звернулось ПАТ «Електротермометрія», на балансі якого вони знаходяться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 4 Серпня 2016 12:39
А води гарячої немає !!!!! Яковлев тільки запінюється як у людей квартири забирати а як послугами не забезпечують належно лучан то це все норма!!!! Позор владі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus