USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку знову оновили черги на отримання житла

20 Січня 2021 13:20
У місті Луцьку оновили черги на отримання державного житла.

Про це йшлося 20 січня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому розглянули проєкт рішення Про квартирний облік громадян.

На квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради для отримання державного житла було вирішено взяти таких громадян: Кунинець Галина Олександрівна, Сидорчук Сергій Дмитрович, Мударісов Дмитро Закійович, Косинський Микола Федорович.

Також було включено Шимедюка Володимира Петровича у список осіб, які мають право на позачергове отримання житла. Він на квартирному обліку в загальній черзі для отримання державного житла перебуває з 06.01.1986.

На квартирному обліку було поновлено Бояновську Надію Сергіївну.

Натомість у зв’язку з придбанням житла з квартирного обліку зняли Корнійчука Сергія Михайловича, Сахна Дмитра Олександровича та Сидорчука Віталія Сергійовича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus