USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку зупинили п'яного водія, який їздив без прав

29 Квітня 2021 11:34
У Луцьку зупинили чоловіка, який вдруге протягом року сів за кермо в стані сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

В ніч на 29 квітня патрульні помітили на вулиці Наливайка порушення ПДР водієм автомобіля Renult Taraffic. Керманич у темну пору доби рухався без ввімкнених фар ближнього світла.

Патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого перебував 32-річний чоловік. У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Під час перевірки документів поліцейські встановили, що чоловік позбавлений права керування транспортними засобами Луцьким міськрайонним судом.

Останній пройшов огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу, який після проведення тесту показав позитивний результат.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння, повторно протягом року), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Зауважимо, за керування транспортними засобами особою, позбавленою права керування транспортними засобами передбачений штраф – 20 400 гривень, а за повторне порушення протягом року – штраф 40 800 гривень з позбавленням права керування на строк від 5 до 7 років та можливістю вилучення транспортного засобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus