USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Двічі за ніч ловили п’яним: на Волині водія, який полюбляв їздити без прав, оштрафували на 51 тисячу

14 Січня 2024 11:00
На Волині водія, якого кілька разів за рік ловили на тому, що він був п’яним за кермом та їздив без прав, на 10 років позбавили водійського посвідчення. Крім того, Ковельський міськрайонний суд оштрафував його на 51 тисячу гривень.

Як стало відомо, 9 грудня 2023 року в Ковелі на вулиці Шевченка після опівночі поліцейські побачили авто ВАЗ, що рухалося без номерних знаків. Зупинивши водія Андрія С., вони помітили у нього ознаки сп’яніння – різкий запах алкоголю, порушення мови, нестійку ходу. Також з’ясувалося, що водія раніше позбавили прав.

Майже через дві години чоловіка вдруге спіймали на тому, що він їздив без прав та п’яним. Цього разу поліцейські зупинили його на вулиці Павлова.

Читати ще: Поспішав запобігти пожежі: на Волині оштрафували майстра лісу, якого спіймали п’яним за кермом

Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння в установленому законом порядку Андрій С. в обох випадках відмовився.

Як згодом стало відомо, до порушень, що відбулися 9 грудня, волинянина вже двічі ловили п’яним за кермом та раз на тому, що він керував авто без прав.

Сам обвинувачений на судове засідання не з’явився та про причину відсутності не повідомив.

Суд, дослідивши всі обставини, оштрафував Андрія С. на 51 тисячу гривень та на 10 років позбавив права керувати транспортними засобами.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Драгер Показати IP 14 Січня 2024 20:44
А що це за подекілька раз ловлять пяними і трафи виписують? Забрати авто як в Латвії на ЗСУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus