USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку звучатиме «Аве Марія»

4 Січня 2019 15:49
25 грудня і 7 січня (залежно від календаря, якого дотримується та чи інша Церква) християни різних конфесій відзначають Свято Свят – Різдво Спасителя нашого Господа Ісуса Христа. Тож атмосферою сакральності оповитий і період, обрамлений цими двома урочими датами з єдиною суттю (плюс народження Нового року, а отже, й нових надій).

У суботу, 5 січня, лучан запрошують до Кафедрального костелу Святих Апостолів Петра і Павла на концерт духовної музики “Аве Марія”.

Про це повідомляють у Волинській обласній філармонії.

У виконанні Анастасії Янцур (сопрано) та Петра Сухоцького (орґан) звучатимуть твори Йоганна Себастьяна Баха, Джуліо Каччіні, Вольфґанґа-Амадея Моцарта, Франца Шуберта, Каміля Сен-Санса, Теодора Дюбуа, Ріхардса Дюбра, Альварса Калейса, Антоніо де Кабезона, Фелікса Рончковського.

Початок концерту о 16.00.

Квитки продаються в касі філармонії на Театральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus