USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку звучатимуть хіти з найвідоміших фільмів та ігор

20 Квітня 2018 16:37
Хіти з відоміших фільмів, коміксів та ігор звучатимуть у Луцьку у виконання київського симфонічного оркестру Lords of the Sound. Концерт відбудеться 26 квітня о 19.00 у РЦ «Промінь».

Оркестр Lords of the Sound за найкоротші строки покорив своїм професіоналізмом, шармом та харизмою не тільки нашу велику країну, а й всю Європу.

Настільки амбіційна назва колективу, співзвучна з найвідомішою кінотрилогією «The Lord of the Rings», кидала виклик музикантам, пробуджувало почуття відповідальності перед глядачами та одночасно задавало тон майбутнього творчого розвитку.

«За небувало короткий час «Лорди Звуку» стали одним із найбажаніших колективів та проводять по декілька концертних турів за сезон по містах України та за її межами. Беруть участь у фестивалях, святкуваннях днів міста, сумісних проектах з ведучими артистами країни. Завдяки завзяттю музикантів, любові та відданості глядача, скромний, нікому не відомий оркестр за перший рік підкорює найпрестижніші майданчики країни, зокрема, оперні театри та Національний палац «Україна», - зазначають організатори.

На даний момент репертуар оркестру складається з понад 250 композицій різних жанрів та напрямків. До звичних програм кінохітів додалася музика для дітей, з комп’ютерних ігор, рок-хіти, класика та джазові твори. А постійне бажання захоплювати глядача мотивує музикантів до нових подвигів та звершень.


Зауважимо, колектив зростає дуже стрімко, розвивається не тільки музична складова, але й додаються шоу-елементи, театралізовані постановки, спецефекти та інші заходи.

Квитки можна придбати :

- На сайті kasa.in.ua

- Насайті karabas.com

- В кінотеатрі MULTIPLEX

- В барах "П'ятниця" (пр-т. Волі 17 та б-р Дружби Народів 13А)

- В касі Драмтеатру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus