USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Львові помер п’ятирічний хлопчик, який впав у кому після видалення молочних зубів

14 Січня 2024 10:04
У Львові помер п’ятирічний хлопчик Велес, який впав у кому після операції з видалення молочних зубів 8 грудня 2023 року.

Про смерть дитини повідомив батько у соцмережах, пише УНІАН.

«Лети, наш Хлопчику, Лети... Усім нам із Небес світи... Спочивай з Миром, Коханий Наш Лесюньо!» – написав Віктор Пашник.

Нагадаємо, п’ятирічний син музиканта Віктора Пашника впав у кому після того, як пішов із мамою видаляти молочні зуби. В одній з приватних клінік Львова запропонували провести оперативне втручання під загальною анестезією. Батько хлопчика розповів, що дитина протестувала в операційній і не давала вдягнути маску, ніби відчуваючи наближення трагедії.

Читати ще: У Тернополі під час лікування зубів помер малюк: причину з’ясовує поліція

Тоді лікарі силоміць вдягнули хлопчику маску. Через деякий час почалася метушня, до клініки приїхали дві бригади невідкладної допомоги. Директор ТОВ «ОРІ ГРУП» повідомив матері, що під час операції в дитини сталася зупинка серця – хлопчика перевели в реанімацію.

Згодом медики констатували в п’ятирічної дитини смерть мозку. Життя маленького підтримували лише апарати.

17 грудня у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 140 Кримінального кодексу України (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ще не зовсім свідоми Показати IP 14 Січня 2024 11:19
Лікарі, ні "врачі", За гроші вчилися та дипломи купували
Не лікар Показати IP 14 Січня 2024 12:03
Мама чим думала,коли давала згоду на загальну анестезію ????????
Потрібне покарання н Показати IP 14 Січня 2024 17:02
Стоматполіклініка мала бути закрита в той самий день, а "лікарі" - зубіні техніки арештовані разом з анестизілогом. Досить цієї зневаги до життя дітей. І так війна ще й жадні-недбалі ділки убивають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus